Безжични слушалки - от автомобил на PC

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136
Мечтае да кара: e30 m3

Безжични слушалки - от автомобил на PC

Мнение от shengi » 04 Юли 2011, 22:00

Здравейте колеги.Днес ми подариха едни слушалчици.На тях пише А221 870 72 89/1974424 02 00/ Harman Becker - AKG.
Слушалките са смъкнати от ML GL Или някоя нова Е/С класа Мерцедес.
Не ги засичам с блутуди разни нямат жакове кабели.Не ги знам по каква линия работят с какъв сигнал.Иска ми се да ги навържа с пц-то че мойте се скапаха.А тия си изглеждат доста добре нови са и .....
По принцип има ли начин?Знам, че има и мерц форуми, но .... тук мисля има по разбиращи и четящи от колкото в който и да е техен форум.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M62B46

Re: Безжични слушалки - от автомобил на PC

Мнение от Retrofit » 10 Юли 2011, 0:58

В мерцедес форума също някой може и да си ги познае слушалките....
Сигурно са wireless и сигнала е кодиран за съответния приемник в мерца, едва ли могат да се подкарат на пц-то без хардуерна намеса чрез изкарване на кабел от тях.

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136
Мечтае да кара: e30 m3

Re: Безжични слушалки - от автомобил на PC

Мнение от shengi » 10 Юли 2011, 13:29

Те там не искат да си ги харесат.Давам ги на половината на цената която върви в E-bay даже никой не се обади да коментира цената :mhihi: те тия от мерц имат доста форуми.Иначе и аз пробвах каквото можах из нас, но така и не ги открих.Предпочитам да ги дам на някого да им се радва.Аз си намерих същите Harman Cardon обаче с кабел е няма такъв звук от към сила и качество :shock: .Преди карах с едни за 52лв бях ги купувал Панасоник ...., но шанс разликата е като от да слушаш през радио точка и сараунд система. :lol: някой ако има познат с ML Gl или подобни Suv-ове да сподели за слушалките не им искам кой знае какви пари :winky:
Изображение

Назад към Car аудио и видео