е36 Компакт въпрос
Модератор: Icco
4 мнения
• Страница 1 от 1
- kukumitcin
- Потребител
-
- Кара: е36 Touring
е36 Компакт въпрос
Здравейте,
имам питане отностно размерите на предните колони на колата. В момента тя не е при мен и не мога да проверя. Интересувам се по специално дали Hertz DCX 165 ще влезне на мястото на оригиналните колони долу в краката ? Изобщо какъв е размера на колоните там ?
Благодаря предварително.
имам питане отностно размерите на предните колони на колата. В момента тя не е при мен и не мога да проверя. Интересувам се по специално дали Hertz DCX 165 ще влезне на мястото на оригиналните колони долу в краката ? Изобщо какъв е размера на колоните там ?
Благодаря предварително.
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
Re: е36 Компакт въпрос
Размера е 13 см, Hertz DCX 165 няма да влезе на мястото на оригиналните говорители.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
- kukumitcin
- Потребител
-
- Кара: е36 Touring
Благодаря за отговора. Ще търся други говорители...
Сега е момента да попитам какви ( като марка и възможности ) мога да сложа там или по-точно какви бихте ми препоръчали ? Не гоня лудата музика, но оригиналните са здали багажа и ще се сменят на 100%.
Сега е момента да попитам какви ( като марка и възможности ) мога да сложа там или по-точно какви бихте ми препоръчали ? Не гоня лудата музика, но оригиналните са здали багажа и ще се сменят на 100%.
- Koksan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: Совалка
kukumitcin написа:Благодаря за отговора. Ще търся други говорители...
Оригиналните са доста прилични говорители! Ако искаш да вземеш по-добри от тях, ще трябва доста парички да се внесеш! Само за информация, тези в диапазона около 100лв .. няма да ти свършат по-добра работа!

"If everything seems under control, you're just not going fast enough" -Mario Andretti
4 мнения
• Страница 1 от 1