схема свързване kenwood kdc- 4044ua

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

ентусиаст
Аватар
Кара: e60ka

схема свързване kenwood kdc- 4044ua

Мнение от krasi_bmw » 12 Апр 2011, 20:28

колеги дадоха ми едно сд ,но е с преправена букса и немога да разбера кой кабел за какво е ,в нета не намерих нищо за този модел ,но предполагам че са някакъв стандарт и от друг модел на kenwood схема може да помогне.

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Re: схема свързване kenwood kdc- 4044ua

Мнение от RSxRacer » 13 Апр 2011, 18:16

krasi_bmw написа:колеги дадоха ми едно сд ,но е с преправена букса и немога да разбера кой кабел за какво е ,в нета не намерих нищо за този модел ,но предполагам че са някакъв стандарт и от друг модел на kenwood схема може да помогне.

червено и оранжево са ти съответно 2-та + са , а черното е минуса.Другото са ти + и - на говорителите. Пусни една снимка на ЦД-то отзад с буксата и разцветките на инсталацията в колата.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e60ka

Re: схема свързване kenwood kdc- 4044ua

Мнение от krasi_bmw » 13 Апр 2011, 21:10

колега самата букса е пилена и се притеснявам дали ще съответстват цветовете на кабелите щото може да е от друго сд ,примерно да нее от кеноод и да изгоря нещо,за това ми трябва схема на изводите от самото сд.Когато го взех имаше случайно един с кеноод и го пробах на неговата кола и не погледнах дали съвпадат като на тази с радиото.

Назад към Car аудио и видео