Въпрос за бас.
Модератор: Icco
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
Re: Въпрос за бас.
Mario Pankov написа:Ето какво слушам аз: Sony X-plood 15''
Това е още по-зле от изброените по-горе...
Иди там, където продават въпросните говорители, вземи си Сд, което познаваш добре и слушай. На стенд ще е доста по-различно от кола, но предполагам няма да ти е трудно да прецениш какво ти харесва. BTW - ако си намериш човек, който му се занимава да ти изгради такива с говорителчета на TVM, резултатът ще е доста по-добър отколкото с готово решение от посочените производители.
Ти шегуваш ли се?
Плеъра ми е това :
http://bulgaria.alpine-europe.com/produ ... d106r.html
А въпросните говорители са ми минали през ръцете ,само Ланзъра несъм го слушал.Мога да ти кажа ,че JBL-а е отвратителен.Hertz-a не си струва парите за това което предлага.А аз слушам Сони поради простата причина ,че в момента немога да събера пари за свестен суб.и мога да ти кажа ,че съм очарован от звука му като се има предвид ,че втора ръка е около 100лв.А ако имах пари ето това ще слушам http://www.aval-bg.com/car-audio/ground ... gzrw-30spl
- VaLy0
- младши ентусиаст
-
- Кара: S50 @_@
Моята 36-ца в момента е така:

a в началото беше ето с тези Пионерчета

Според мен тоя вариант е най-удачен защото багажника остава свободен има си мястото което трябва, с подходящи басове и усилвател става много яко, а тея малките говорителчета в страни с кондензаторчета да не пускат бас става перфектно. Горните басове някой може да каже че са боклуци, но едно нещо първо трябва да се види и чуе и тогава да се говори за него. В началото и аз мислих че не стават като чух BOSCHMANN
но после като ги чух особено десния с бялото хем той е по слаб и по мек, но свирят прекрасно. Имам още един като левия по коравия но го купих с разлепено окачване и му погледнах намотката вътре-
с ебаси дебелия тел дето е, това нещо няма изгаряне и наистина тоя който свири в момента е виждал не чуван зор и нищо не му става, но иска голям и затворен обем не е много за тоя вариант. В началото бях с тея PIONEER 12" модел W306DVC мисля че се водиха, на 3-тата снимка-от първите модели са но не бяха мои- тогава в колата не се стоеше, задния джам вибрираше нагоре надолу
незнам как не се напука
Усилвателя ми е Магнат 480 класик мостово вързан и с басовете пайнери комбинацията е един път, но няма пари за тях
Това всичкото го давам просто като пример за колегата, ако има желание да пробва на неговата 30-ка, даже там става по лесно с махането на тенекията под кората отколкото на 36. С такива PIONEER-и стават чудеса

a в началото беше ето с тези Пионерчета

Според мен тоя вариант е най-удачен защото багажника остава свободен има си мястото което трябва, с подходящи басове и усилвател става много яко, а тея малките говорителчета в страни с кондензаторчета да не пускат бас става перфектно. Горните басове някой може да каже че са боклуци, но едно нещо първо трябва да се види и чуе и тогава да се говори за него. В началото и аз мислих че не стават като чух BOSCHMANN

Това всичкото го давам просто като пример за колегата, ако има желание да пробва на неговата 30-ка, даже там става по лесно с махането на тенекията под кората отколкото на 36. С такива PIONEER-и стават чудеса

http://www.aval-bg.com/car-audio/pionee ... -ts-w309s4
колега това съм го слушал и се представя доста добре за парите си и аз замислям проект но за момента съм купил само два пайнера и две стъпала на ГЗ
предлагам ти този вариант защото каза че си с малко стъпало а иначе с добро стъпало и същия двунамотков пайнер на 2 ома ще направи "чудеса"
колега това съм го слушал и се представя доста добре за парите си и аз замислям проект но за момента съм купил само два пайнера и две стъпала на ГЗ
предлагам ти този вариант защото каза че си с малко стъпало а иначе с добро стъпало и същия двунамотков пайнер на 2 ома ще направи "чудеса"
- punish_the_benz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M5 е60, 645i manual
- Мечтае да кара: е30 + S85B50 и ASW
А ако имах пари ето това ще слушам http://www.aval-bg.com/car-audio/ground ... gzrw-30spl[/quote]
Твърдо !!!
Твърдо !!!

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2