ipod в BMW
Модератор: Icco
4 мнения
• Страница 1 от 1
- sshtskv
- младши ентусиаст
-
- Кара: Продаде колата
- Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Re: ipod в BMW
Много хора сме слагали айподи в колите си, важно е обаче на какви плеъри са слагани и тогава можеш да сравняваш каквото и да е!
За модела на айпод няма значение управлението им и звука не се различава по нищо, мисля че само най малкия шъфъл не може да се върже заради различния конектор
За модела на айпод няма значение управлението им и звука не се различава по нищо, мисля че само най малкия шъфъл не може да се върже заради различния конектор
- JL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
От три години ползвам iPod и от една Hard disc. Удобството е толкова голямо, че няма сила, която да ме върне на касетки и компакт дискове! Като най-голям плюс мога да посоча, че не си съсипвам колекцията любими дискове, които неминуемо се надраскват в колата, второ - музика и клипове в интернет - колкото щеш. И трето: ако си купиш оригинален iPod или iPhone, качеството на звука е наистина много добро! Аз лично си купих навремето iPod Clasic 80G само и единствено, за да го напълня с музика, поставя в колата и да забравя за носене на дискове от къщи към колата и обратно.
JL написа:... от една Hard disc.
Моля, обясни по-подробно.
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
4 мнения
• Страница 1 от 1