Искам да сменя задна колона на е39 2001г седан
Модератор: Icco
2 мнения
• Страница 1 от 1
- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Печка
- Детайли за колата: Малка печка
Искам да сменя задна колона на е39 2001г седан
Здравейте,
задна дясна колона ми бръжди яко като усиля звука. Прочетох в горната тема и мисля, че за мойта кола трябва да гледам това BMW E39 w/ Standard. Обаче не знам кое от двете е 5.25" Rear Midbass
или ~5/8 Rear Tweeter. И след като ми кажете кое от двете ми е интересно това някакъв диаметър в инчове ли е какво е? Не разбирам нищо и искам да знам дали мога да си купя каква да е колона 5.25" или там колкото е и да си я свържа?
Мерси
П.С. Сега в някакъв чужд форум намерих, че тфа туитър било във вратата, което означава, че на мен ми трябва мидбас 5.25"
Обаче не мога да намеря спецификацията на тея колони. И каква мощност трябва да гледам, защото искам да си купя същата по параметри колона?
задна дясна колона ми бръжди яко като усиля звука. Прочетох в горната тема и мисля, че за мойта кола трябва да гледам това BMW E39 w/ Standard. Обаче не знам кое от двете е 5.25" Rear Midbass
или ~5/8 Rear Tweeter. И след като ми кажете кое от двете ми е интересно това някакъв диаметър в инчове ли е какво е? Не разбирам нищо и искам да знам дали мога да си купя каква да е колона 5.25" или там колкото е и да си я свържа?

Мерси
П.С. Сега в някакъв чужд форум намерих, че тфа туитър било във вратата, което означава, че на мен ми трябва мидбас 5.25"
Обаче не мога да намеря спецификацията на тея колони. И каква мощност трябва да гледам, защото искам да си купя същата по параметри колона?
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Re: Искам да сменя задна колона на е39 2001г седан
Не си писал седан или комби е,иначе погледни обявите във форума ,има доста е39 на части.Другия вариант да си купиш два 13" мидбаса да смениш и на двете гнезда.
Нещо такова ,като пример
http://aval-bg.com/car-audio/hertz/midb ... rtz-ev-130
Нещо такова ,като пример
http://aval-bg.com/car-audio/hertz/midb ... rtz-ev-130
2 мнения
• Страница 1 от 1