Озвучаване Е34 Туринг
Модератор: Icco
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Озвучаване Е34 Туринг
Колеги, ще опиша ситуацията в момента и двата варианта, които съм замислил. Моля предложения и препоръки за конкретни продукти.
Първо комбито е със стандартен пакет говорители - 2 в краката, 2 в таблото и 2 отзад. Махнах оригиналния БМВ ривърс и ползвам Сони - някъде среден клас с отделно управление за суб.
Идеята: каса с вграден усилвател в багажника(за да се маха лесно при нужда от повече място). И тук сте вие. Какво да бутна по оригиналните колони. Тези отзад по принцип никакви ги няма. Сложа ли суб ще се изгубят и тези отпред. Въпроса е с какви да сменя оригиналните, и най-вече какво да сложа отзад в тавана, където много място няма.
Вариант 2: тотално оригинален музикален вид - имам оферта за усилвател от М5, намирам Бизнес СД и хай-фи пакета за колони от комби т.е. пищялките зад огледалата и тавана. Този вариант е само теоритичен, понеже няма много предимства - мп3 няма, бас няма.
Айде вие сте.
Първо комбито е със стандартен пакет говорители - 2 в краката, 2 в таблото и 2 отзад. Махнах оригиналния БМВ ривърс и ползвам Сони - някъде среден клас с отделно управление за суб.
Идеята: каса с вграден усилвател в багажника(за да се маха лесно при нужда от повече място). И тук сте вие. Какво да бутна по оригиналните колони. Тези отзад по принцип никакви ги няма. Сложа ли суб ще се изгубят и тези отпред. Въпроса е с какви да сменя оригиналните, и най-вече какво да сложа отзад в тавана, където много място няма.
Вариант 2: тотално оригинален музикален вид - имам оферта за усилвател от М5, намирам Бизнес СД и хай-фи пакета за колони от комби т.е. пищялките зад огледалата и тавана. Този вариант е само теоритичен, понеже няма много предимства - мп3 няма, бас няма.
Айде вие сте.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
Re: Озвучаване Е34 Туринг
Колега, първо си намери добър плеар, SONY не е решение. Опитай с Pioneer, Alpine или Clarion и ще видиш каква е разликата в саунда. След това решавай какво още да сменяш или добавяш.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
И с сони става и с айва и с аег и с разни други по необичани цд-та нали не е Елит или Нео?Въпроса е какво се очаква.Ако не е толкова претенциозен добре ако има много претенции и много чувствителен слух да маха цд-то и да се насочва по към среден клас озвучение или висок
Лично мой съвет е не си купувай суб с вграден усиловател.Аз в краката на е36-цата имам едни алпинки 13см както отзаде също съм с 13см но пайнер /не питайте как съм ги слагал без да преправям по купето и кората/ При всички случаи имаш 5 кабела минимум към усилователя.С вградения в суб-а усиловател не печелиш кой знае колко.До какви пари си склонен да даваш за озвучение?Сподели нещо ориентировъчно също така и какво очакване имаш от музиката и какво искаш да постигнеш.Хубаво озвучение или много дум дум и цссссссс
Лично мой съвет е не си купувай суб с вграден усиловател.Аз в краката на е36-цата имам едни алпинки 13см както отзаде също съм с 13см но пайнер /не питайте как съм ги слагал без да преправям по купето и кората/ При всички случаи имаш 5 кабела минимум към усилователя.С вградения в суб-а усиловател не печелиш кой знае колко.До какви пари си склонен да даваш за озвучение?Сподели нещо ориентировъчно също така и какво очакване имаш от музиката и какво искаш да постигнеш.Хубаво озвучение или много дум дум и цссссссс

- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
shengi написа:И с сони става и с айва и с аег и с разни други по необичани цд-та нали не е Елит или Нео?Въпроса е какво се очаква.Ако не е толкова претенциозен добре ако има много претенции и много чувствителен слух да маха цд-то и да се насочва по към среден клас озвучение или висок
500 лв, без смяна на плеара, както препоръчва колегата по-горе.
На въпроса ти - хубаво "дум-дум".
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
4 мнения
• Страница 1 от 1