бас - без субуфер???
Модератор: Icco
11 мнения
• Страница 1 от 1
бас - без субуфер???
Може ли без бас каси, субуфери и такива глупости, да си имаш "задоволяващ" бас (от говорителите, пищялките или от плейъра) ???
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Re: бас - без субуфер???
купуваш си за кората pioneer A2510 един дву канален амп и си ти... лошото е че трябва да режеш кората отзад.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

каква кола до колко пари?
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
- IMB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520
Колега от пищялките няма как да изкараш бас, евентуално с някакви елипси може да опиташ. Но зависи какво разбираш под задоволяващ. Или с нещо като това под седалката но нито съм го виждал или чувал на живо и не мога да го коментирам. http://www.pioneer.co.uk/uk/products/ar ... index.html
IMB написа:Колега от пищялките няма как да изкараш бас, евентуално с някакви елипси може да опиташ. Но зависи какво разбираш под задоволяващ. Или с нещо като това под седалката но нито съм го виждал или чувал на живо и не мога да го коментирам. http://www.pioneer.co.uk/uk/products/ar ... index.html
Тва нали се сещаш че под седалките на е36 няма как да влезне да не говоря дори за повечето модели
Аз затова го питам каква му е колата за може да се отговори конкретно поради хиляди причини и променливи
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
- CA3108KM
- младши ентусиаст
-
- Кара: само русо и с 19"
- Мечтае да кара: същото (е39) ама М
елипси ,четириканален амп, и мощни среди отпред + цд може да замести бас бокс и дасе наслаждаваш на качество и бас едновременно
приготви си около 400 лв

Може и само с предните врати. Според мен е най-приемливият вариант. Но зависи и от конкретния автомобил и самата специфика на структурата на вратите...
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Това ,под седалките съм го чувал ,....под всякъква критика.Хубав разстърсващ бас едвали ще получиш без нискочестотен говорител,кутия и усилвател ,ако можеше хората нямаше да си пълнят багажниците с баскаси.Преди и аз си мислех нещо подобно ,даже сериозно обмислях покупка на това

http://www.justkenwood.co.uk/car-audio. ... active-sub
но с тези пари преспокойно можеш да се обзаведеш с прилична бас каса и усилвател.

http://www.justkenwood.co.uk/car-audio. ... active-sub
но с тези пари преспокойно можеш да се обзаведеш с прилична бас каса и усилвател.
CONAN написа:...aко можеше хората нямаше да си пълнят багажниците с баскаси.
Може, и е за предпочитане, но 99% от тези хора, за които говориш страдат от тъй наречения "овчи синдром".
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
BaNiTZaKiNG написа:CONAN написа:...aко можеше хората нямаше да си пълнят багажниците с баскаси.
Може, и е за предпочитане, но 99% от тези хора, за които говориш страдат от тъй наречения "овчи синдром".
Не знам точно какво е "овчи синдром" но аз лично съм си сложил каса в комбито не защото и другите така правят ,а защото ценя доброто озвучаване и музиката в колата за мен е много важна. Има един начин да получиш добър бас и това е бас каса с отделен усилвател па ако ще и да страдам от "кравешки синдром'"

11 мнения
• Страница 1 от 1