Малко помощ...
Модератор: Icco
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Колега уж ги "чуваш" нещата а виж какви глупости говориш огледай малко форумите и пай говори за ДЛСF-14 написа:много много не съм съгласен със това че DLS са по-добри от пайнера.Нито едните нито другите са сериозни марки според мен но все пак...

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- F-14
- младши ентусиаст
-
Fast-and-Furious написа:Колега уж ги "чуваш" нещата а виж какви глупости говориш огледай малко форумите и пай говори за ДЛСF-14 написа:много много не съм съгласен със това че DLS са по-добри от пайнера.Нито едните нито другите са сериозни марки според мен но все пак...Иначе по темата отзад се купуват или правят преходници и се слагат елипси ако държип на елипсите а за отпред просто ти трябват много хубави и силни говорители защото иначе нищо няма да чуеш.
няма кво да гледам из форумите като мога да гледам разни коли дето съм правил с приятелите си...
ДЛС изобщо не удовлетворяват моите изисквания.За пайнер нема кво да говоря последните 6 години съм сменил 4-5 усилвателя и 11 /единадесет/ хед юнита повечето от които над 6-та серия и НИЩО особено...
не искам да обръщаме темата на спор просто ти казвам не какво съм прочел във форумите ,а какво съм изпитал на гърба си което е малко по-важно за мен самия.
Но все пак може би не съм случил на подходящото за мен.Аз лично уважавам Кларион и Алпайн доста над горните 2 както и разни други фирми като JBL,BOSE и разни лекинки мании дето наистина дават радост за ухото.
Не казвам че са лоши другите- просто на мен не ми харесват.
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2