Най на края . . МУЗИКААА!!

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Най на края . . МУЗИКААА!!

Мнение от WeiSTD » 22 Окт 2005, 11:55

Като си закупих зверо Е28, имаше в нея една много хубава Alpine уредба . . . от 1994 година. На времето е било върха на сладоледа, но в сравнение с модерните музики просто няма нищо общо . . . а аз исках и МР3. Въпреки че звука от под капака на една група от 6ма, наречена М20 е страхотен, забелязах че ако слушам друга музика карам по бавно което не е лошо нещо дадено че тук рушветите не вървят.

Както и да е, поръчах си аз един Alpine CDA-9853 през Ebay. За съжаление се оказа че 2005та моделите на Alpine нямат НИЩО общо със старите им нито по качество на звук нито по качество на зглобката. Не че звука беше лош, но дека работи точно 4 минути след като го инсталирах преди глайд тъч системата да здаде багажа. За тези които не знаят, без нея, контрол върху функцийте е НЕВЪЗМОЖЕН. Е, здраве да е, издавих го, пратих го да го поправят под гаранция. Докато беше на поправка започнах да чета на ляво и на дясно по форуми и разбрах че проблема с глайд тъч е масов, и че 2005 моделите не ползват В-Пауър усилвателя ами по слаб вариянт. След 3 седмици чакане се ядосах, взех си парите и тъкмо се чудих какво да си купя като видях новия EXAD дек на JVC - KD-SHX750 за продан на EBay. Според мене, изглежда 10 пъти по яко от който и да е друг дек на пазара, просто МНОГО ме кефи. Плюс това може да свири музика от SD-Card което спестява играчка с дискове, записване, презаписване и т.н. Няма да кажа че звука е по добър от Алпайна, защото ще дойде Мистър Най-Най и темата пак ще стане мерене на интернетски п*шки, но просто да кажеме че звучи СУПЕР.

И близо 2 месеца след оригиналното ми намерение да си ъпгрейдвам музиката, Е28цата изглежда така:
(Таз рибка дето плава там се казва Стефчо и е голем пич да ви кажа. Ни храна ни вода иска . . . само малко ток и мнооого музика)
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 22 Окт 2005, 12:14

Честито ! ;)

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 22 Окт 2005, 19:09

ЧЕСТИТО

ЖВЦ по добро от АЛПИНЕ айде нема да спориме :banghead: :conf:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 22 Окт 2005, 21:04

Аре честито и от мен....хахаха :mhihi: рибата Стефчо :mhihi: ...хахаха и шарана Динко :mhihi: :mhihi: :mhihi: ... и той нищо не иска, само....
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 22 Окт 2005, 22:12

това е мнооогооо качествена машинка.Лично аз доста се колебах дали да не взема такава но не съм фен на марката.за сметка на това познавам професионален музикален озвъчител който смята това за едно от най-добрите и изгодни неща на пазара днес. :)
а Алпайна...кво да кажа сигурно си случил нещо на куц кон.В горните серий няма шанс да е по слаб от това :)
:)
И все пак със здраве да си го ползваш и рибката редовно да храниш!

ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от Angel_Georgiev » 23 Окт 2005, 0:09

Честито и от мен! Но си оставам фен на Алпин!!! ;)

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 23 Окт 2005, 5:30

Е, и аз си оставам фен на Алпин, но ще почакам да си оправят музиките, защото 2005 моделите им наистина са много зле.

Даже отидох при официалния дилър на Алпин, и демо модела който беше монтиран там се развали пред мене докато ми го демонстрираше. :mhihi:

Ако си бях купил един 9833 на дали щях да имам проблеми, но за съжаление ги изпуснах.

Но за сега съм страшно доволен с този дек. :D
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring 525d
Мечтае да кара: с четири ауспуха...
Детайли за колата: Лайфстайл комби просто.

Мнение от didodi » 23 Окт 2005, 20:55

WeiSTD написа:...Даже отидох при официалния дилър на Алпин, и демо модела който беше монтиран там се развали пред мене докато ми го демонстрираше. :mhihi: ...

Избрахме на едно приятелче едно Алпин-че (забравих модела , но беше среден клас) и почнахме да го монтираме . До тук всичко ОК , след като всичко беше вързано , го пуснахме за настроиване, и тук всичко ОК , свири силно ; чисто ; абе вдъхва респект . Е да ама след 15-20 мин прослушване и настройки отказа да си върти панела и диска ми остана вътре :!: .Понеже си е гаранционнен си го занесохме в магазина и от там взехме един Пайниър (пак среден клас , но със 100-тина кинта по-надолу) и още свири вярно. Изводът - ай стига с тия дефектни лайна дето ги пробутват по магазините :idea:
Изображение

Назад към Car аудио и видео