Малко помощ

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Малко помощ

Мнение от N.Mihaylovski » 22 Сеп 2005, 10:01

момчета проблема ми е следния имам усилвател за КОЛА който обаче
мисля да ползвам в къщи захранване намерих но проблема сега екато го свържа с компа нещо свири досат тихо сигнала ли му е слаб кво :roll: :help: та тва ми е въпроса
2 рия проблем искам да го свържа с уредбата от там да зима сигнала обаче не става не свири кво става идея си неам :help: :help:
секви кабели си купих връзвам права не не и не :help: :help:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Shtukata » 22 Сеп 2005, 17:10

Виж ампеража как е,защото може захранването което имаш да е с малък ампераж и да не може да захрани усилватела :roll:
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 22 Сеп 2005, 18:09

намерих отговора а той е за да се чува звук трябва да има сигнал
а аз го бях включил в входовете на уредбата а трябва в изхода на уредбата и в входа на усилвателя да е а не обратното като мен но понеже изходи на ъредбата няма аз включих усилвателя през изхода за слушалките на уредбата :D и са свири само по мощо захранване ми трябва
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Назад към Car аудио и видео