Музика за Е39
Модератор: Icco
9 мнения
• Страница 1 от 1
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Музика за Е39
Колеги искам да си сложа по-сериозна музика в колицата..
Въпроса ми е че колата ми е с вградена навигация в таблото + TV а отзад ми е чейнджара с 6-диска.. Искам да си сложа Бас+усилвател обаче въпроса ми е къде да сложа чинчовия кабел и дали фабричната музика на колата ще вади качеството да е хубав баса и т.н
Въпроса ми е че колата ми е с вградена навигация в таблото + TV а отзад ми е чейнджара с 6-диска.. Искам да си сложа Бас+усилвател обаче въпроса ми е къде да сложа чинчовия кабел и дали фабричната музика на колата ще вади качеството да е хубав баса и т.н

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Re: Музика за Е39
Това ти е преходника за усилвателя. http://www.kuzmovelectronics.com/site/m ... -ax03.html Качеството ще ти остане същото нали няма да променяш нищо по системата.Единствено ще имаш по добър бас.Поради добре уплътнения багажник на Е-39 се насочи към по мощен amp+sub.Ако имаш възможност го монтирай на ски сака за да "влезе" повечко бас в купето.Тук също има какво да научиш viewtopic.php?f=13&t=142797
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
100% ако исках хубава музика трябва да смениш фабричния кастофон с чейнджъра..... първо че захранва фабричните говорители толко слабо и зле че нямам думи.... най малкото че ако си земеш някакво хубаво СД ALPINE примерно имат няколко модела да свети оранжево да се връзва с интериора ще имаш много повече настройки да си направиш музиката така както ти харесва...ниски високи и ощя 100 простотии да не говорим че за туба е задължително защото има спец меню с буфер да ръчкаш
вече съм правил тая операция и знам от личен опит а не си дрънкам глупости 

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Е как да си махма 16:9 за да сложа Алпине... не се връзва.
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Alpine имат доста добри неща в стандарта 2DIN 

- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 97", E46 320d 05"
- Мечтае да кара: ново БМВ
- Детайли за колата: изтъркани задни гуми, тук-таме за изчукване и боя :D
Giorceto написа:Е как да си махма 16:9 за да сложа Алпине... не се връзва.
то не се връзва с обикновенно бизнес цд рдс па камо ли 16:9
тва да го напраиш тряя си мразиш колата

- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 97", E46 320d 05"
- Мечтае да кара: ново БМВ
- Детайли за колата: изтъркани задни гуми, тук-таме за изчукване и боя :D
Icco написа:Alpine имат доста добри неща в стандарта 2DIN
колега този стандарт за който говориш не е ли пак доста по малък от стандартните шкафове в е39 или нещо друго съм виждал

ААА и да питам нещо, понеже мойто филипсче съвсем избръмча, почна да пръщи мноого яко, направо не се разбира коя е песента, а преди си вадеше що годе добър звук, та бях чел некъде че на някой е39 слагали същото ама Alpine, та въпроса ми е по добри ли са тези на алпаин и има ли сметка да си сложа такова че мойто се предаде тотално

Мерси предварително!!!

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Значи най вероятно на колегата е Алпин но това не го прави моментално най доброто, Алпин правят както неща със всички екстри така и неша които изглеждат също толкова добре но им липсват доста от настройките които много от аудио ентусиастите биха искали да имат в своя плеър, естествено те са и доста по евтини!
Относно размера на шкафа, нека не те заблуждава външния вид, всичко си има стандарт и всички Е46 Е39 си имат 2DIN шкафове
Относно размера на шкафа, нека не те заблуждава външния вид, всичко си има стандарт и всички Е46 Е39 си имат 2DIN шкафове

- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
boksioraE39 написа:Колеги искам да си сложа по-сериозна музика в колицата..
Колега, няма смисъл да сменяш нищо, ако искаш само бас+усилвател. Трябва само да подадеш на входа на усилватела сигнал директно от чейнджъра. Чейнджърите, които се монтират в БМВ са с много добро качесто и не си струва да си сменяш плеара в таблото.
Да ме извинят колегите, но при условие, че чейнджъра е Алпин, каква е логиката да се слага и Алпин CD в таблото. Аз съм с такъв чейнджър в Е36 и съм много доволен.
Колега Mario Pankov, нама нужда от никаква прреработка, сигнала се взема директно от чейнджъра и всичко е Ок.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
9 мнения
• Страница 1 от 1