Колеги , дали е това мойто CD ?
Модератор: Icco
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колеги , дали е това мойто CD ?
Здравейте ,
искам да ви попитам дали някой от вас знае със сигурност дали този модел Alpine CDE-9880R има опция за два цвята осветление на панела или най-точно дали може да ми се върже с осветлението на арматурното табло на БМВ-то ?
В този зайт http://www.caraudiobg.net/index.php?top ... =CDE-9880R го гледам и май такова ще си купя ,че съм си фен на Алпайните ,но все пак да попитам със сигурност за осветлението на панекла ,че това ми е едно от задължителните условия ... При по-предишните модели индекса за амбър беше двойно Ер а тук е само еденично
Георги Пенчев
искам да ви попитам дали някой от вас знае със сигурност дали този модел Alpine CDE-9880R има опция за два цвята осветление на панела или най-точно дали може да ми се върже с осветлението на арматурното табло на БМВ-то ?
В този зайт http://www.caraudiobg.net/index.php?top ... =CDE-9880R го гледам и май такова ще си купя ,че съм си фен на Алпайните ,но все пак да попитам със сигурност за осветлението на панекла ,че това ми е едно от задължителните условия ... При по-предишните модели индекса за амбър беше двойно Ер а тук е само еденично

Георги Пенчев
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Re: Колеги , дали е това мойто CD ?
Това е твоето СД .. и аз съм го мислил точно този модел и се връзва цвета идеално.
П.С. Колега какво е това под борда ти ?
- Penchev
- Сватбаря
-
Супер
Много благодаря за информацията
Сега се загледах и в 9884-ката ,четох тук там по форумите и за него и сега съм в размисли на кой да се спра
Георги Пенчев

Сега се загледах и в 9884-ката ,четох тук там по форумите и за него и сега съм в размисли на кой да се спра

Георги Пенчев
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Penchev написа:... искам да ви попитам дали някой от вас знае със сигурност дали този модел Alpine CDE-9880R има опция за два цвята осветление на панела или най-точно дали може да ми се върже с осветлението на арматурното табло на БМВ-то?...
Адаш, това е твоето CD. Уникална комбинация от звук и картина, както и функционалност. Един USB удължителен кабел, прокаран в жабката - слушаш безпроблемно 8GB флашки, пълни до капачката с музика. Може и по-големи да разчита, просто не съм имал възможност да пробвам. Системата по отваряне и затваряне на панела е надеждна, при мен още не се е счупила, а го ползвам вече 2 години. Доста настройки на звука - високи, ниски и суб. Опция за връзане с Alpine блутут устройство, към което после можеш да си pair-неш мобилния телефон. Възможност за връзка с дистанционно управление. Ако го вземеш, определено няма да съжаляваш.
Ето как седи при мен:

- Penchev
- Сватбаря
-
Адаш , значи мога да го свържа с моят телефон NOKIA N97 в който има много гигабайти Сръбска благодат ?
Лелееее май това ще е уредбата
Георги Пенчев

Лелееее май това ще е уредбата

Георги Пенчев
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
TUZara` написа:Това е твоето СД .. и аз съм го мислил точно този модел и се връзва цвета идеално.
Оригиналната навигация за Е36 колега.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
7 мнения
• Страница 1 от 1