Здравейте!Какви говорители да си взема?

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Здравейте!Какви говорители да си взема?

Мнение от moto » 16 Юни 2005, 18:15

Здравейте!
Вчера си взех едно много готино касетофонче Филипс с падащ панел.Абе готино е мног.Но сега се чудя какви говорителчета да си взема!Загледал съм се в едни Магнат!Не са ми скъпи,а и до колкото знам(малко знам :uups: )са качествени.Става въпрос за някакви не толкова силни говорители-тези магнат дет ви казвам ги гледах за 80лв-отзад пишеше 50Вата(май :uups: ) и 4ома.Кажете си мненитео вие-магнат за 80 или Пайнер за 60-70?
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 16 Юни 2005, 18:47

Ми аз ша ти препоръчам един магазин, а ти си избери като отидеш :winky:

Намира се на ул.Пиротска, като тръгнеш от халите посока пазара по нея, от дясно първия или втория безистен във дъното му ще го видиш ;) Има много работи на прилични цени, струва си да разгледаш ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 17 Юни 2005, 10:45

Ох..с удоволствие бих го посетил,но съм във Враца :( -тук междудругото също има бая магазинчета :) !
И все пак кажи коя марка да препочета-Пайнер или Магнат-пак повтарям че става въпрос за некви пищялки все пак ;) !
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

баварски фанатик
Аватар

Мнение от Dimo » 17 Юни 2005, 11:03

Ами и двата вида не съм ги чувал как свирят, но щом ще взимаш от магазин, отивай и ги карай да ти ги пуснат, според мен музика се купува със слушане, чуваш ги и което ти хареса повече го взимаш :winky:
Изображение

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 17 Юни 2005, 11:24

И пак си говориме.ей така..... :lol:
Как по точно да му ги пуснат да ги чуе-като гушнат говорителя да уплътни звука и газ :mhihi: Преди да се монтират в колата,и да се чуе на нейната акустика няма как да се разбере!
Магнат е много добър избор,но в този ценови диапазон,няма начин да чуеш голяма разлика между който и да е от двете марки!
Аз казвам лично мнение-бих взел Pioneer, но все пак трябва да уточниш модел или дай линк за да ти каза ОК, ли са!
Успех!

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 17 Юни 2005, 12:19

Каквото и да вземеш, имай предвид че с тоя Head Unit дето си го взел няма да чуеш изобщо на какво са сособни говорителите! :confused:

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 17 Юни 2005, 13:29

Ma6inata рулз :mhihi:
Бате що го отчайваш сега човека,той пита при това положение като вече се е натоварил на невероятен хеад какво да купи за колонки 8) :D

баварски фанатик
Аватар

Мнение от Dimo » 17 Юни 2005, 22:27

Cobra написа:И пак си говориме.ей така..... :lol:
Как по точно да му ги пуснат да ги чуе-като гушнат говорителя да уплътни звука и газ :mhihi: Преди да се монтират в колата,и да се чуе на нейната акустика няма как да се разбере!
Магнат е много добър избор,но в този ценови диапазон,няма начин да чуеш голяма разлика между който и да е от двете марки!
Аз казвам лично мнение-бих взел Pioneer, но все пак трябва да уточниш модел или дай линк за да ти каза ОК, ли са!
Успех!

Ми обсъждаме бре колега :D нали за тв ае форума ;) Аз така съм взимал от магазина за който му казах на момчето, верно че общо взето ти ги пускат да ги чуеш както казваш ти, ама все пак ги чуваш и според мен тва е от голямо значение, така си купих моите и съм много доволен за парите които дадох за тях ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 21 Юни 2005, 11:50

Мдаа мерси за съветите!Мерише ми на Пайнерчетата :D !

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 29 Юни 2005, 17:56

Cobra написа:Ma6inata рулз :mhihi:
Бате що го отчайваш сега човека,той пита при това положение като вече се е натоварил на невероятен хеад какво да купи за колонки 8) :D

Ми отсега трябва да се знае какъв ще е ефекта затова казвам, да не се отчае после :D

Назад към Car аудио и видео