Здравейте!Какви говорители да си взема?
Модератор: Icco
10 мнения
• Страница 1 от 1
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Здравейте!Какви говорители да си взема?
Здравейте!
Вчера си взех едно много готино касетофонче Филипс с падащ панел.Абе готино е мног.Но сега се чудя какви говорителчета да си взема!Загледал съм се в едни Магнат!Не са ми скъпи,а и до колкото знам(малко знам
)са качествени.Става въпрос за някакви не толкова силни говорители-тези магнат дет ви казвам ги гледах за 80лв-отзад пишеше 50Вата(май
) и 4ома.Кажете си мненитео вие-магнат за 80 или Пайнер за 60-70?
Вчера си взех едно много готино касетофонче Филипс с падащ панел.Абе готино е мног.Но сега се чудя какви говорителчета да си взема!Загледал съм се в едни Магнат!Не са ми скъпи,а и до колкото знам(малко знам

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ми аз ша ти препоръчам един магазин, а ти си избери като отидеш
Намира се на ул.Пиротска, като тръгнеш от халите посока пазара по нея, от дясно първия или втория безистен във дъното му ще го видиш
Има много работи на прилични цени, струва си да разгледаш 

Намира се на ул.Пиротска, като тръгнеш от халите посока пазара по нея, от дясно първия или втория безистен във дъното му ще го видиш

- moto
- младши ентусиаст
-
Ох..с удоволствие бих го посетил,но съм във Враца
-тук междудругото също има бая магазинчета
!
И все пак кажи коя марка да препочета-Пайнер или Магнат-пак повтарям че става въпрос за некви пищялки все пак
!

И все пак кажи коя марка да препочета-Пайнер или Магнат-пак повтарям че става въпрос за некви пищялки все пак

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- Dimo
- баварски фанатик
-
Ами и двата вида не съм ги чувал как свирят, но щом ще взимаш от магазин, отивай и ги карай да ти ги пуснат, според мен музика се купува със слушане, чуваш ги и което ти хареса повече го взимаш 

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
И пак си говориме.ей така.....
Как по точно да му ги пуснат да ги чуе-като гушнат говорителя да уплътни звука и газ
Преди да се монтират в колата,и да се чуе на нейната акустика няма как да се разбере!
Магнат е много добър избор,но в този ценови диапазон,няма начин да чуеш голяма разлика между който и да е от двете марки!
Аз казвам лично мнение-бих взел Pioneer, но все пак трябва да уточниш модел или дай линк за да ти каза ОК, ли са!
Успех!

Как по точно да му ги пуснат да ги чуе-като гушнат говорителя да уплътни звука и газ

Магнат е много добър избор,но в този ценови диапазон,няма начин да чуеш голяма разлика между който и да е от двете марки!
Аз казвам лично мнение-бих взел Pioneer, но все пак трябва да уточниш модел или дай линк за да ти каза ОК, ли са!
Успех!
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Каквото и да вземеш, имай предвид че с тоя Head Unit дето си го взел няма да чуеш изобщо на какво са сособни говорителите! 

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Ma6inata рулз
Бате що го отчайваш сега човека,той пита при това положение като вече се е натоварил на невероятен хеад какво да купи за колонки

Бате що го отчайваш сега човека,той пита при това положение като вече се е натоварил на невероятен хеад какво да купи за колонки

- Dimo
- баварски фанатик
-
Cobra написа:И пак си говориме.ей така.....![]()
Как по точно да му ги пуснат да ги чуе-като гушнат говорителя да уплътни звука и газПреди да се монтират в колата,и да се чуе на нейната акустика няма как да се разбере!
Успех!
Ми обсъждаме бре колега

- moto
- младши ентусиаст
-
Мдаа мерси за съветите!Мерише ми на Пайнерчетата
!

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Cobra написа:Ma6inata рулз![]()
Бате що го отчайваш сега човека,той пита при това положение като вече се е натоварил на невероятен хеад какво да купи за колонки![]()
Ми отсега трябва да се знае какъв ще е ефекта затова казвам, да не се отчае после

10 мнения
• Страница 1 от 1