Озвучаване в Е30...?

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

Потребител
Аватар

Вманиачаване

Мнение от BUMBUM » 01 Юни 2005, 20:45

Е дали на тоя свят има нещо друго освен прекрасните DLS, които от кога точно правят високоговорители, че не се сещам?

Потребител
Аватар

Re: Вманиачаване

Мнение от aivanov » 01 Юни 2005, 21:10

BUMBUM написа:Е дали на тоя свят има нещо друго освен прекрасните DLS, които от кога точно правят високоговорители, че не се сещам?

Ами от вчера по обед. Те нали скандинавците никога не са разбирали аудиото и се учат от китайците...
Don't work hard - think smart

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 01 Юни 2005, 23:44

прекрасен монолог то в тоя фором бая 6изофреници станаха малко спор и хоп всеки влезе с някъв друг ник и почва да си пише и отговаря :)

мисля че всички знаят добре моята кола знаят и как звучи и как вървеше имал съм и Е30 в него съм тествал какво ли не от години ми е хоби превенето на нискочестотни стъпала за коли както и различни ''сандъчета'' и туба в затворен багажник не свири освен ако не направиш отвор който да свърже обема на купето с обема на багажника в противен случай полезната звукова вълна може да премине през някои малки отворчета на кората през мембраните на основните говорители монтирани между двата обема или през ламарината съпроводено с доволно дрънчене отвътре и отвън сами резбирате че е кофти картинката а особено отвън всички ние маниаци на музика в кола 90% от случайте влагаме парите си не само за да слушаме сами като някви егоисти ами точно обратното освен за себеси го правим и за околните хора които се намират в околните 20 - 30 метра в началото :) а по-кисно 50-60 метра понякога и повече именно тяхната усмивка или доволна мимика или жест това ни храни душите а за да бъдат хората доволни както и ние трябва да има качествен звук от здрави басови говорители мотирани на стабилна кора на задното стъкло или багажника средите и високите на вкус :)

това за бмв купе или седан за комби и кабрио слагай сандъци но погледни и чуй истината

тъпо е да минеш и да вдигаш много шум включващ в себе си як бас среди и яко дрънчене на номера и ламарини по добре само музиката толкова мощтна и чиста колкото ти е кеф на душата

323i Killer
Аватар
Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
Мечтае да кара: G81 M3

Мнение от simple_man » 02 Юни 2005, 10:48

ludiagsm написа:прекрасен монолог то в тоя фором бая 6изофреници станаха малко спор и хоп всеки влезе с някъв друг ник и почва да си пише и отговаря :)

мисля че всички знаят добре моята кола знаят и как звучи и как вървеше имал съм и Е30 в него съм тествал какво ли не от години ми е хоби превенето на нискочестотни стъпала за коли както и различни ''сандъчета'' и туба в затворен багажник не свири освен ако не направиш отвор който да свърже обема на купето с обема на багажника в противен случай полезната звукова вълна може да премине през някои малки отворчета на кората през мембраните на основните говорители монтирани между двата обема или през ламарината съпроводено с доволно дрънчене отвътре и отвън сами резбирате че е кофти картинката а особено отвън всички ние маниаци на музика в кола 90% от случайте влагаме парите си не само за да слушаме сами като някви егоисти ами точно обратното освен за себеси го правим и за околните хора които се намират в околните 20 - 30 метра в началото :) а по-кисно 50-60 метра понякога и повече именно тяхната усмивка или доволна мимика или жест това ни храни душите а за да бъдат хората доволни както и ние трябва да има качествен звук от здрави басови говорители мотирани на стабилна кора на задното стъкло или багажника средите и високите на вкус :)

това за бмв купе или седан за комби и кабрио слагай сандъци но погледни и чуй истината

тъпо е да минеш и да вдигаш много шум включващ в себе си як бас среди и яко дрънчене на номера и ламарини по добре само музиката толкова мощтна и чиста колкото ти е кеф на душата

Точно за това става на въпрос!

Луд, значи добре ли ще е две елипси от двете страни на кората и една 12" по средата без никакви кутии и туби?
Кажи някакво мнение за говоритела за който дадох линк по горе?Нещо по-добро за тези пари?Някво сносно усилвателче за тоя говорител?

Мерси!
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио

Мнение от Valio23 » 02 Юни 2005, 15:11

simple_man би ли уточнил каква ти е сегашната 12", защото кенлууд 12" се храни със бая по силен усилвател от твоя......Ако искаш може да се видиме някъде почивните дни, и да пробваш с моя усилвател (1 по 400) как ще свири :roll: Според мен проблема ти е в слабото стъпало :roll:
Или може довечера да мина през екото, тъкмо да намажа стикер на форума :mhihi:

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 03 Юни 2005, 16:29

Луд интересувай се поне за коя кола говориш и тогава говори бе пич ;)

Симпъл мен ако искаш да вложиш пари в музиката си и искаш колата ти да е като концертна зала се свържи със Сашо (aivanov) и после ние тайничко ще ти завиждаме ;) ако искаш да дъни бас по светофарите кажи да мислиме нещо или просто набий една 15-ка в багажника в хубава туба и един правилен усилвател и ще ти паднат стъклата.

П.П. aivanov неможе ли мойта кола да я направиме демо :lol: ;)
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Потребител
Аватар

Мнение от aivanov » 03 Юни 2005, 16:43

Ивчо, не си казал, че искаш да я правим бре 8) , но след това обезателно ще трябва да премине в Си Ен Ес, а не да се измъкваш :mhihi: М/у другото резултата в Е36 след това е фантастичен - купето се озвучава много любезно. Тя и без това си ми е слабост тази твоята Е36-ца.
За колата на gazzzara се обадиха от 3 места да им правим интерфейс за високоволтови изходи от headunit-a. к'во прави този младеж :?: :roll:

Ивчо, чувал ли си на Светльо колата как звучи? :) В следващите няколко дни ще можем да покажем нещо супер любезно - как звучи... оригинално БМВ касетофонче за Е34 (Pioneer е вътре), е с "малко" преправена електроника, нооо... :mhihi:
Don't work hard - think smart

Потребител
Аватар

Skandinavci

Мнение от BUMBUM » 15 Юни 2005, 20:32

Skandinavcite po princip sa izmislili audioto prez dalgite samotni nosti, ama mai njama mnogo skandinavski marki. Ako izbroish dori 5 - evala!
A dali njama DLS made in China?

Предишна

Назад към Car аудио и видео