Въпрос относно музиката за е39

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

Потребител
Аватар
Кара: Е39' 99г

Въпрос относно музиката за е39

Мнение от crasheR » 07 Май 2009, 0:10

Здравейте. Нов съм във форума и се надявам да не съм объркал раздела.
Имам един въпрос и бих искал да ми помогнете!
Значи колата ми е бмв е39, и имам касетофон който не използвам а съм си взел касета която е с кабел и съм я вързал за мп3 плеър и работеше перфектно до днес, когато започна през 10 минути да сменя от тайп 1 кам тайп 2 все едно обръща страната на касетата а дефакто няма касета и прекасва музиката и после пак продължава.. до сега не беше ставало така това адски ме дразни и не знам как да го оправя и какво става, защо сякаш се прехвърля касетата от другата страна а дефакто до сега нямаше проблем и свиреше без да спира.Надявам се че съм бил изчерпателен в същността на проблема си. Съжалявам ако звучи тъпо или смешно но иначе няма как да ви обясня по-подробно.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 07 Май 2009, 6:34

Погледни да не ти "запъва" самата ролка на касетката.... тя трябва да се върти абсолютно свободно... иначе това че обръща ту от едната ту от другата страна (той касетофона си мисли че обръща де :) ) ме навежда само на тази мисъл :) че запъва ролката на касетката и касетофона си мисли че е свършила страната.Дано си ме разбрал на къде бия не е много ясно написано,ама още ми е мн сънено и... :) успех :)

Назад към Car аудио и видео