Съвет за предна система?

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Съвет за предна система?

Мнение от LeX » 08 Апр 2009, 9:23

Здравейте колеги, харесал съм една компонентна система за 30-ката ми, но понеже нищо не разбирам от колони, бих искал да копирам тук характериските им, и ако може някой да ми каже дали си заслужават или не. Незнам колко има значение, но марката е DENON.

Характеристиките са:

5.25" CAR COMPONENT SET

PRODUCT SPECIFICATIONS:

5” component speaker system

PGRC- Polymer Graphite Rib Cone

Balanced Titanium Deposit Tweeter

2-Way External Cross-over

Low profile mounting

Max power capacity: 165 watts (Program)

Range Power: 50 watts

Frequency Response: 65 Hz – 23 kHz

Sensitivity: 92 dB/w.m

Impedence: 4 ohms
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 10 Апр 2009, 11:41

Никой :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от penio » 10 Апр 2009, 11:54

Denon е една много добра марка за усилователи и аудио техника, горе долу на нивото на Харман и Кардон. Но дали и говорителите са им добри не знам, но марката е много реномирана. По характеристики изглеждат доста добре - имат висока чувствителност и издържат на по-големи мощности.Ако не са много скъпи (над 130-40 лв.) се мятай.

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 10 Апр 2009, 12:25

Благодаря колега, такъв отговор ми трябваше да чуя :D И аз знам за аудио техниката им, мой приятел има тяхна система вкъщи и качеството е страхотно. Искаше ми се просто някой които разбира поне нещо от колони да ми каже дали характеристиките на тези са добри. Иначе като спомена Х/К, в едната кола системата ми е такава и качеството на звука определено бих казал че е много добро!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mileitiii » 10 Апр 2009, 15:45

Съгласен с "Mario Pankov " и бих искал линк, защото и аз се оглеждам за говорители.
За свирки се гледа цена качество, а когато цената отпадне остава само качеството, което се слуша, а не се гледат само написаните параметри(това май беше от статия :mhihi: ). Също една марка може да има добри неща, но едва ли всичките и продукти си заслужават. Мисля, че най-добре би те посъветвал човек, който се занимава с това, слушал ги е и може да даде обективна оценка. Ако тук има колега с опит бих искал и аз да го поразпитам :D .
Успех.

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 10 Апр 2009, 21:10

Благодаря ви колеги за отговорите. Убедих се че тази система със сигурност ще я взема, линкът на които можете да я видите е този, но на него няма нищо повече написано от това което копирах аз тук. Сега излезна обаче един проблем, след като колегата Марио Панков спомена за плейърите на Денон се поразрових и намерих един които предполагам е същия за които колегата говори, защото и на него пише че е с медно шаси и т.н. проблема е цената от 300$ :mhihi: Ще помисля, може да го взема и него, а за отзад съм се спрял на 6х9 ДЛС говорители, мисля че ако се комбинира всичко както трябва, ще свирне хубаво в колата.
Изображение

Назад към Car аудио и видео