имам проблем! помогнете...
Модератор: Icco
4 мнения
• Страница 1 от 1
- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
имам проблем! помогнете...
Става въпрос за Sony cdx F5500 ето това е плеъра ->
Имам го от близо 2 години и до сега съм нямал никакви проблеми! Работеше просто перфектно но до онзи ден! Незнам кво му стана но след като вкарам диск започва някво въртене със необичайни звуци и след това изписва ERROR! След няколко поредни опита случаино може и да тръгне, но трудно! Не е от дисковете, щото пробвах с различни и все си прави този проблем, независимо дали на диска има МР3-ки или аудио формат. Дори ги записвам на наи-ниската възможна скорост и пак неще
Как да го оправя? и ще се оправи ли въобще? почистване ли иска или е нещо по сериозно? Ако някой е имал подобен проблем и го е разрешил нека да пише. Ще съм благодарен!

Имам го от близо 2 години и до сега съм нямал никакви проблеми! Работеше просто перфектно но до онзи ден! Незнам кво му стана но след като вкарам диск започва някво въртене със необичайни звуци и след това изписва ERROR! След няколко поредни опита случаино може и да тръгне, но трудно! Не е от дисковете, щото пробвах с различни и все си прави този проблем, независимо дали на диска има МР3-ки или аудио формат. Дори ги записвам на наи-ниската възможна скорост и пак неще

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Айде да се пробваш първо с почистване щото симптомите са такива и
после да си мислиш за друго. Най добре почистване в сервиз тая
работа с почистващите дискове малко бошлаф идва
после да си мислиш за друго. Най добре почистване в сервиз тая
работа с почистващите дискове малко бошлаф идва
- ^Joreto
- серсемин