Alpine ida x-100?
Модератор: Icco
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
IDA-X100 работи с iPhone. Пробвано е лично и работи перфектно. Дори показва album art, cover и т.н. Относно индексирането си в грешка. Последно му набутах 250GB HDD и го индексира за секунди, което не може да се каже за 99% от плеърите на пазара.
Последно записаните файлове са в дъното на списъка. Т.е. буташ копчето навътре, един път назад и си на последния дир или файл, който си записал. Нали идеята е да стигаш лесно до последните, защото ти се слуша от тях най-много...
Ако намирате кусури на X100, направо не знам...
Една година по-късно все още не мога да намеря аналог като удобство. Съгласен съм, че има много плеъри, които имат по-добро качество на звука, въртят DVD-та, и на баба ми форматите всичките, но да бъдем реалисти. Като караш, слушаш!
Могат и да не се скролват заглавията. Настройки колкото душа сака.

Ако намирате кусури на X100, направо не знам...
Една година по-късно все още не мога да намеря аналог като удобство. Съгласен съм, че има много плеъри, които имат по-добро качество на звука, въртят DVD-та, и на баба ми форматите всичките, но да бъдем реалисти. Като караш, слушаш!
Могат и да не се скролват заглавията. Настройки колкото душа сака.
- KKKBMW
- Потребител
-
- Кара: 2002 X5 4.4 1999 528it
liloff написа:Последно му набутах 250GB HDD и го индексира за секунди, което не може да се каже за 99% от плеърите на пазара.
Колега последия път като пробвах с един 160GB USB HDD не иска да работи -май USB-то на плеиара не може да го захрани. Ти имаше ли някакво отделно захранване. Ще е хубаво да набутам нещо по голямо от тази 4GB флашка която имам сега.
- disasterguy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330
А да попитам, този Х300 го гледам и не разбрах - И той няма CD слот, така ли ? , само USB и Ipod слот, и този Ipod слот предполага ли, че може да се пуска и обикновена Mp3-ка.
Извинявам се за off-a
Извинявам се за off-a
- KKKBMW
- Потребител
-
- Кара: 2002 X5 4.4 1999 528it
disasterguy написа:А да попитам, този Х300 го гледам и не разбрах - И той няма CD слот, така ли ? , само USB и Ipod слот, и този Ipod слот предполага ли, че може да се пуска и обикновена Mp3-ка.
Извинявам се за off-a
И Х300 няма CD слот, а за обикновенна МР3-ка трябва да си купиш този кабел:
http://www.alpine-usa.com/US-en/product ... l=KCE-236B
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2