Може ли да се вкара афтърмаркет плеър на Е36 да е по-навътре

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

кандидат ентусиаст
Аватар

Може ли да се вкара афтърмаркет плеър на Е36 да е по-навътре

Мнение от maiden » 08 Фев 2009, 21:24

Звънях в Авител и Роял Електроникс. Ходих и на място в Технополис - видях в разни стари теми, че там някога е имало. Навсякъде - греда. Накрая намерих на сайта www.eshop.bg и го поръчах онлайн. Чудя се, дали ще дойде, като си знам късмета. И други неща съм поръчвал оттам и не са идвали, поради изчерпана наличност.
Моля ако някой знае къде със сигурност се продава въпросния преходник/адаптер да сподели - адрес, има на фирмата, цена и т.н.
Благодаря!
Последна промяна maiden на 10 Фев 2009, 23:02, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boko » 10 Фев 2009, 12:08

В Примавокс на Черни Връх 67 я имат. 02/862-47-17

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от maiden » 10 Фев 2009, 23:01

Благодаря на колегите отзовали се (най-вече на ЛС). Дойде ми преходника от eshop.bg. В конкретния случай се оказаха коректни, като изключим че объркаха данните за фактурата и адресите по Спийди, но както и да е. Монтирах плеъра, но поради факта, че е с ТФТ дисплей е по-дебел самия панел и стърчи около 1-2см навън от равнината на климатроника и стой леко грозно :(
Някой има ли идея как може да се вкара цялата шейна по-навътре, т.е. тази пластмаса, на която се хваща шейната да мине навътре. Дали е възможно и дали го е правил някой.
Благодаря!

п.с Сменям името на темата!

Потребител
Аватар

Мнение от mrboombastic » 12 Мар 2009, 18:17

аз имам същия проблем и честно да ти кажа няма решение!точно зад пластмасовата шейна минава въздуховода за духалката и няма как.пробвах да счупя пластмасовата щипка за която по принцип може да се захване цд-то с болт но пак не стана,само дето си купих нова шейна.относно панела около цд-то,ще ми кажеш ли кой артикул си си поръчал защото няма снимки и немога да преценя кой ще свърши работа??? :?:

Назад към Car аудио и видео