Отзиви за плеъри Thunder
Модератор: Icco
11 мнения
• Страница 1 от 1
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Отзиви за плеъри Thunder
Колеги, наскоро взех едно комби (не от нашата марка) за семеен автомобил. В момента има плеър на Кларион, но е с касетка, а на мен ми се иска да му набия едно CD. Като разглеждах моделите видях, че има такива с USB вход и можеш да си пускаш музика направо от флашката, което е много по-удобно отколкото да записваш дискове. В тази кола няма да наливам излишни пари както в кабриото, затова и плеъра няма да е претенциозен. Колата ще си е с фабричните колони и ми трябва нещо от което просто да си пускам музика и да не се развали на втория ден след като му свърши гаранцията. Някой имал ли е досег с тези плеъри http://www.thunder.bg/index.php?cPath=29 Загледах се в предпоследния ДВД плеър и последния на който са се опитали да копират дизайна на Алпин. Като гледам цените тези уреди са в класа на Елит и Нео. Има ли някаква разлика в качеството?
Другият евтин вариант е за един трансмитер http://www.thunder.bg/index.php?cPath=37 , но и тези джаджи ми изглеждат като еднодневки
Другият евтин вариант е за един трансмитер http://www.thunder.bg/index.php?cPath=37 , но и тези джаджи ми изглеждат като еднодневки

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Overburner - NX написа:За парите си специално тоя Авто DVD TCD-205 свири много добре!
ама докога ще е така е божа работа
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
ПО-хубаво евтин пайниър отколкото скъп тъндър
Смисъл и двата имат модели по 200 лева но поне първия си оправдава парите 

I'm slowly drifting

- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
Продавам въпросния фм трансмитер и мога да кажа че от поне 30 бройки продадени нямам нито един върнат като 3 бройки са при приятели и свирят без шум и достатъчно силно
пп.ако не знаеш къде да си намериш въпросната джаджа ако искаш драсни едно лс да не правя реклама

пп.ако не знаеш къде да си намериш въпросната джаджа ако искаш драсни едно лс да не правя реклама
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- X-citer
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Днес купих трансмитер и определено не съм доволен! Чува се едно пръщене все едно слушаш радио и не си настроил хубаво станцията.

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Любо ! Води си сметка клолко неща ще си накупиш които няма да свирят като хората и после виж за парите какво е можело да си купиш , и да видим дали няма да те е яд тогава !!
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
X-citer написа:Днес купих трансмитер и определено не съм доволен! Чува се едно пръщене все едно слушаш радио и не си настроил хубаво станцията.
Бате недей се занимава с тия тъндъри сериозно.Като ти се дават пари дай,но после ще има да викаш като Вичо вие ми приказвахте ама що не слушам

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Тука Ицо е много прав.Любо нали знаеш,че евтиното излиза винаги скъпо 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- X-citer
-
11 мнения
• Страница 1 от 1