Какво мислите за jti.hit.bg
Модератор: Icco
6 мнения
• Страница 1 от 1
Какво мислите за jti.hit.bg
Какво е вашето мнение за продуктите на тези пичове? Имам нужда от крайно стъпало за субуфер за вкъщи и това, което предлагат за 130лв не мога да преценя дали си заслужава (200вата/4ома + филтър)!
130лв. Shit/4ома + Big Shit
Поръчвал съм от този НЕКАДЪРНИК - бездарни продукти. От 5 различни артикула имаше 6 развалени! Връщах му ги по 3 пъти (минимум) и най-накрая ми писна и зае.ах положението! Един пич, на когото продадох усилвателя, започна да се занимава сам и усилвателя от 170лв. (2х200Вата/4ома) му излезна около 260лв.
По-добре недей! В ТУ-София в мазетата има един пич, който прави невероятни неща, но и на по-висока цена (чак и рима
). От мен запомни нещо - хубаво-евтино-ново НЯМА!!!
1х150Вата на 4 ома за домашно ползване беше около 160лв. в крос-овер!

Поръчвал съм от този НЕКАДЪРНИК - бездарни продукти. От 5 различни артикула имаше 6 развалени! Връщах му ги по 3 пъти (минимум) и най-накрая ми писна и зае.ах положението! Един пич, на когото продадох усилвателя, започна да се занимава сам и усилвателя от 170лв. (2х200Вата/4ома) му излезна около 260лв.
По-добре недей! В ТУ-София в мазетата има един пич, който прави невероятни неща, но и на по-висока цена (чак и рима

1х150Вата на 4 ома за домашно ползване беше около 160лв. в крос-овер!
dZvero Sound... The funs starts here...
Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

6 мнения
• Страница 1 от 1