Впечатления от CD (Е39)?

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)

Впечатления от CD (Е39)?

Мнение от DjFace » 11 Окт 2008, 19:58

Някой с такова да каже как е, прескача ли по дупките? Също прочетох, че НЕ отчита времето на песента... поне чете ли заглавията на песните? И изобщо, струва ли си, или да търся друг вариант, че в момента съм намерил едно?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 13 Окт 2008, 20:22

Здравей колега!
Да използвам темата ти да попитам и аз нещо което ще даде и на теб някои отговори.
Колеги отскоро съм с колата,беше зацепил нещо чейнджъра и не работеше,оправиха ми го но много прескача-и при по малки дупки и неравности ми прескача.Нормално ли е,някой който има оригинален чейнджър може ли да сподели дали е така или нещо не са подредили по механиката както трябва?Мерси предварително за отговорите и дано и автора по този начин събере впечатления!Поздрави!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 27 Окт 2008, 21:07

Колега вече мога да тидам отговор за СД-то.Както ти казах по рано моето много прескачаше,но реших проблема,а той беше в неправилно закрепване на чейнджъра.След като го оправих вече не прескача освен при големи дупки.Иначе какво да ти кажа,не показва времето на песента,а за изпълнител не знам,моите дискове съм си ги записвал и не ми изписва изпълнители,но предполагам че ако е оригинално СД може и да изписва.Иначе музиката си е добра,6 диска,сменяш,пускаш което искаш,на мен ми харесва.Ако те интересува още нещо питай.Поздрави!

Назад към Car аудио и видео