rodstar
Модератор: Icco
9 мнения
• Страница 1 от 1
rodstar
значи видях в метро пловдив мп3-плеиер за 136 лева родстар,утре ще кажа модела искам да питам надежден лие се пак е много ефтин за мп3 някои да знае нещо по въпроса?като вид нее лош и като цена ама сам сигорен че нещо не му е наред? 

Не прави грешката с Roadstar. Хубави са, но за 2-3 месеца, после светлините почват да си заминават, врътките вече хлопат, копчетата...
Колегата ми имаше такова и си изкара 6месеца и почнаха проблемите и естествено го разкара... По-добре си вземи нещо по-така!

dZvero Sound... The funs starts here...
Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Тези роадстари нямат нищо общо с оригиналните май.Аз съм имал и касетофони и стъпала и никога не съм имал проблем с марката.При това не е от най евтините марки.Май само ментета вече влизат в България.По добре PIONEER ниска серия отколкото тези ментета (еднодневки) аз така им викам.ОРИГИНАЛДЪ
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
Не просто живееме в бушмения, наречена българия и нали разбирате - бракът (гадната, некачествената стока, тази която не може да покрие стандартите) идва при "нас" на "наши" цени и "ние" се радваме

Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

аз имам друга теория отностно калпавите стоки.споредмен сега има сврах голямо производство..има производителите нямат фаида да правят качестфени стоки ,защото склада ще се пални и няма да има продажби,масово се произвеждат боклуци.ас 2 месеца се чудя какаф плеар да си зема и накрая стигнах до обеждението че го зимам с мисалта че скоро трабва да го давам за ремонт,и не ми пука особено:)

!
Според мен човек ако иска добра музика за дъкго време трябва да се бръкне по дълбоко! Например един Pioneer е добър избор!В мойта кола имам Pioneer от старата генерация и до ден днешен бачка
супер! Трябва да мина през супер яка дупка че да прескокне !:))
супер! Трябва да мина през супер яка дупка че да прескокне !:))
Всякакви усилватели втора употреба - www.amp2000.hit.bg
Фитнес уреди втора употреба - www.sport2000.hit.bg
Фитнес уреди втора употреба - www.sport2000.hit.bg
За нещо хубаво си трябват пари. Хубаво евтино няма! Това от мен да знаете - всичко рано или късно излиза скъпо (то винаги си има изключения, но при калитко като мен НЯМА)
DD
Идеята е, че си трябват пари или по-малко и доставка от чужбина (САЩ)!

Идеята е, че си трябват пари или по-малко и доставка от чужбина (САЩ)!

9 мнения
• Страница 1 от 1