Въпрос за чинчове !
Модератор: Icco
6 мнения
• Страница 1 от 1
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Въпрос за чинчове !
Така понеже за да ми важи гаранцията на playar-а трябваше да ми го монтират в toyaga ... И отидох нали и имам усилвател за bass чинчовете са 2 RCA и пичагата отдели единия и го изолира и включи към playara само единия ? Защо го направи това ? Пречи ли да са 2 ? И сега искам да слагам втори усилвател трябва да пусна още 1 чинч (комплект) защото само с тези няма да стане нали
I'm slowly drifting

- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
нищо не разбрах
....колко чинча излизат в момента от player-a и ти колко искаш да има? Тоя в тояга е омотал в изолорбанд единия чинч или го е отрязал?

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
омота го
Ми за мен е редно 2 комплекта по 2 чинча да излизат тоест 4 ,а сега излиза 1 и имам един омотан с изолир банд
Ми за мен е редно 2 комплекта по 2 чинча да излизат тоест 4 ,а сега излиза 1 и имам един омотан с изолир банд
I'm slowly drifting

Ами от значение е колко говорителя имаш свързани към усилвателя .. ако говорителя е един, един чинч ти е напълно достатъчен понеже ползваш само единия канал. Ако искаш да вързваш още един усилвател питай в магазина за разклонители те представляват един женски чинч от които излизат 2 мъжки които се ръгат съответно по един в усилвател. Ше ти трябват 2 или 4 разклонителя в зависимост колко изхода има новия ти плейър ... така ми е малко трудно да се ориентирам как стоят нещата при теб дай малко повече инфо 

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Абе аз имам такива разклонения ама нещо им нямам доверие и ми се иска да пусна отделно RCA и понеже новия playar има subwoofer out или там както се води точно мисля че там ми в ръзван усилвателя понеже е само за бас ,а нови ще е за елипсите и ще ми трябва сигнал със всички честоти
I'm slowly drifting

Извади си плейър-а и го огледай хубаво и аз мисля че там е вързан усилвателя щом има такъв изход ... колкото до новия усилвател .. ше тряа да прекараш още един двоен кабел и да го свържеш във някои други изходи на плейър-а ако има такива принципно на хубавите CD-та си има Front left, Rear left, Front right и Rear right 4 изхода но при теб не знам как е... разгледай книжката 

6 мнения
• Страница 1 от 1