Lanzar SB 157
Модератор: Icco
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Subsonic
-
Lanzar SB 157
Понеже забелязах, че сте фенове на тези говорители, бихте ли ми дали съвет в какъв обем да пусна два Lanzar SB 157 говорителя? Ако пък някой го е правил вече ще е идеално
Лично предпочитам бас рефлекс, но си мислех и дали не мога да ги ползвам като фрйеър - багажника ми е 550 литра..
Данните им са
15'', 350 RMS (700 max)
Fs = 31,4 Гц
Vas = 256,3 л
Qts = 0,564
П.П. Някакъв усилвател бихте ли ми препоръчали

Лично предпочитам бас рефлекс, но си мислех и дали не мога да ги ползвам като фрйеър - багажника ми е 550 литра..
Данните им са
15'', 350 RMS (700 max)
Fs = 31,4 Гц
Vas = 256,3 л
Qts = 0,564
П.П. Някакъв усилвател бихте ли ми препоръчали

- Bass_Man
- кандидат ентусиаст
-
Re: Lanzar SB 157
Subsonic написа:Понеже забелязах, че сте фенове на тези говорители, бихте ли ми дали съвет в какъв обем да пусна два Lanzar SB 157 говорителя? Ако пък някой го е правил вече ще е идеално![]()
Данните им са
15'', 350 RMS (700 max)
Fs = 31,4 Гц
Vas = 256,3 л
Qts = 0,564
П.П. Някакъв усилвател бихте ли ми препоръчали![]()
ХА пич от къде го изрови този бас

Ето тук са ти дали не лоша кутия по принцип
http://www.avtozvuk.com/az/Az_0300/p26-39-lan.htm
Ящик с фазоинвертором – объем 95 л, частота настройки 23,5 Гц
Братушките са смятали нещо и е станало не лошо. Ще трябва и аз да посмятам за да видя как ще дойде.
Имай напредвид , че не всички са фенове на всичко

Едит:
За амп може да си вземеш един Lanzar VIBE 231 или 241 и би трябвало добре да стане.
- Subsonic
-
- Bass_Man
- кандидат ентусиаст
-
Чакай ве
.
Къде видя да пиша , че не става . Как да не става , просто е стар модел . което може да значи , че е доста истински говорител.
А защо да не го сравняват с Vega и Focal ???? Ми тези модели са си в един клас и все са от яки фирми .
Ти колко такива говорители имаш , че говориш за два обема ???
Или искаш банд пас да правиш ли какво ???
Vibe 425 не е точно най-подходящия за тази цел . Вземи си нещо двуканално или моно блок.

Къде видя да пиша , че не става . Как да не става , просто е стар модел . което може да значи , че е доста истински говорител.
А защо да не го сравняват с Vega и Focal ???? Ми тези модели са си в един клас и все са от яки фирми .
Ти колко такива говорители имаш , че говориш за два обема ???
Или искаш банд пас да правиш ли какво ???
Vibe 425 не е точно най-подходящия за тази цел . Вземи си нещо двуканално или моно блок.
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

8 мнения
• Страница 1 от 1