озвучителен проект е36 кабрио
Модератор: Icco
2 мнения
• Страница 1 от 1
озвучителен проект е36 кабрио
колеги моля за вашето експертно мнение за тези продукти на които съм се спрял или да ми предложите алтернативи
Alpine CDE-9874RB
Alpine SXE-1350S
Alpine SPE-10C2
Alpine SXE-6925S 4бр.
бас имам някакв паинер и някъв усилвател ште ми трябва ли кондензатор
Alpine CDE-9874RB
Alpine SXE-1350S
Alpine SPE-10C2
Alpine SXE-6925S 4бр.
бас имам някакв паинер и някъв усилвател ште ми трябва ли кондензатор
значи елипсите мислих да ги сложа за предните седалки.
Вариантите за бас са само ако поставиш т.нар. Shallow profile говорители под седалките. Те свирят в собствен обем и са доста тънички, но не очаквай чудеса от тях.
за тпъв път чувам за Shallow profile и ако може да ми разясните малко за тях ще съм мн благодарен.
што се отнаця за компонентната система 16.5см мидбаси, и то такава с Qts около 0.55 - от 0.47 до 0.55 ще е идеалният вариант каде да я сложа като нямам намерение да режа кори и така нататак, Qts около 0.55 - от 0.47 до 0.55 не ми говори ништо
ако може ме насочето какво да си зема,и ако може няколко мнения за Alpine CDE-9874RB
Вариантите за бас са само ако поставиш т.нар. Shallow profile говорители под седалките. Те свирят в собствен обем и са доста тънички, но не очаквай чудеса от тях.
за тпъв път чувам за Shallow profile и ако може да ми разясните малко за тях ще съм мн благодарен.
што се отнаця за компонентната система 16.5см мидбаси, и то такава с Qts около 0.55 - от 0.47 до 0.55 ще е идеалният вариант каде да я сложа като нямам намерение да режа кори и така нататак, Qts около 0.55 - от 0.47 до 0.55 не ми говори ништо
ако може ме насочето какво да си зема,и ако може няколко мнения за Alpine CDE-9874RB

2 мнения
• Страница 1 от 1