Колонки за Е34

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

кандидат ентусиаст
Аватар

Колонки за Е34

Мнение от ///Mpower6967 » 13 Май 2008, 17:20

Здрасти. :)
Значи решил съм да сложа музичка в колата така по-хубава,обаче всичките оригинални колконки са зле.. Две свирят другата пръщи а останалите изобщо ги няма. От каде мога да купя такива колонки??? Имам една туба 15-ка Xertz и да попитам в този голям багажник дали ще има ефект или ще ми трябва по-голяма. Мерси предварително. ;)

П.П Не е комби.
Слабите се стремят към порядъка,силните владеят хаоса.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 07 Юни 2008, 7:35

Дано имаш ски сак че иначе няма да се чува.Колкото за колонките сваляш адната задна и едната предна и отиваш в магазина и така си избираш според мощноста с която ще ги храниш, някакъв модвл.Почти всички пасват на мастата дето има, такаче няма да се изгуби оригиналния вид на аудио с-мата . :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: m20b20 turbo, E38 725tds

Re: Колонки за Е34

Мнение от plboy » 26 Юли 2008, 17:57

///Mpower6967 написа:Здрасти. :)
Значи решил съм да сложа музичка в колата така по-хубава,обаче всичките оригинални колконки са зле.. Две свирят другата пръщи а останалите изобщо ги няма. От каде мога да купя такива колонки??? Имам една туба 15-ка Xertz и да попитам в този голям багажник дали ще има ефект или ще ми трябва по-голяма. Мерси предварително. ;)

П.П Не е комби.

По добре ги вземи някаде от ударено да са оригинални или ако са от магазин да са маркови...А относно тубата в багажника имай из в предвид, че отзад зад седалките и отгоре всичко е метал трябва да вкараш баса в купето с траби или ръкави... ако режеш ламарината вниомавай да не отслабиш купето че тя се явява носеща греда за е34 седан. Един приятел бе направил това и после смени няколко задни стакла докато се усети за проблема...
King Regards, 0888 750 222

Назад към Car аудио и видео