Говорителчетата какво производство са ?
Модератор: Icco
7 мнения
• Страница 1 от 1
Говорителчетата какво производство са ?
На говорителчетата в предните врати на Опел Зафира пише GM, а отзад "4 OHM FBL". За какво производство става дума и дали са добри ? Имам намерение да ги монтирам отпред на Е36, че моите са много зле а тези ге намерих на безценица и са малко по големички. Благодаря...
- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
- Кара: M40B18 '93
- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
- djsancho
-
-
- Кара: Куките да го спират !!!
- Мечтае да кара: G - Power M5 Hurricane Rs
Re: Говорителчетата какво производство са ?
Chapai написа:На говорителчетата в предните врати на Опел Зафира пише GM, а отзад "4 OHM FBL". За какво производство става дума и дали са добри ? Имам намерение да ги монтирам отпред на Е36, че моите са много зле а тези ге намерих на безценица и са малко по големички. Благодаря...
И аз имах такива мн са зле. Купих си 2(баса) 10инча х80W за 16.50лв. едната, чисто нови с 2 години гаранция. ако се интересуваш ще ти кажа от каде ги зимах. Но са Български и адски мн здрави. Изгоряха ми 3 CD

Жената и колата, не си ли въртят г*за - НЕ ГИ ПРИЗНАВАМЕ !!!
- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
djsancho написа:И аз имах такива мн са зле. Купих си 2(баса) 10инча х80W за 16.50лв. едната, чисто нови с 2 години гаранция. ако се интересуваш ще ти кажа от каде ги зимах. Но са Български и адски мн здрави. Изгоряха ми 3 CD
Т'ва сериозно ли ? Ако е така ти направо ще цепиш с тия ВКН

А това да СД-тата незнам как си успял.Трябва да си им връзвал изходите на късо

- djsancho
-
-
- Кара: Куките да го спират !!!
- Мечтае да кара: G - Power M5 Hurricane Rs
Don_Mandragon написа:djsancho написа:И аз имах такива мн са зле. Купих си 2(баса) 10инча х80W за 16.50лв. едната, чисто нови с 2 години гаранция. ако се интересуваш ще ти кажа от каде ги зимах. Но са Български и адски мн здрави. Изгоряха ми 3 CD
Т'ва сериозно ли ? Ако е така ти направо ще цепиш с тия ВКННЕ заблуждаваи мом4ето.Това е един от наи-лошите избори за кола.Дори и китаиските са по добри от тия.Че и 10'' на цена 16,50 малииии
А това да СД-тата незнам как си успял.Трябва да си им връзвал изходите на късо
Куповах ги от Благоевград от завода за това са мн евтини. А сега ще им правя кутия за БМВ-то, че не ми се реже кората

Жената и колата, не си ли въртят г*за - НЕ ГИ ПРИЗНАВАМЕ !!!
- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
djsancho написа:Куповах ги от Благоевград от завода за това са мн евтини. А сега ще им правя кутия за БМВ-то, че не ми се реже коратамога да ти покажа снимки ако искаш да видиш че са си мн арни даже
Знам ги.Има ги в Елимекс.Те от там зареждат.Ама и кутиики да им направиш само дето ще си изгубиш времето и матряла.Успех все пак,ама няма да е лошо да ги замениш с нещо качествено.
7 мнения
• Страница 1 от 1