Говорителчетата какво производство са ?

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М40, 1.6

Говорителчетата какво производство са ?

Мнение от Chapai » 16 Апр 2008, 14:07

На говорителчетата в предните врати на Опел Зафира пише GM, а отзад "4 OHM FBL". За какво производство става дума и дали са добри ? Имам намерение да ги монтирам отпред на Е36, че моите са много зле а тези ге намерих на безценица и са малко по големички. Благодаря...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M40B18 '93

Мнение от Don_Mandragon » 16 Апр 2008, 20:05

Зле са бая ;) GM са си опелските оригиналки на General Motors ,а другите не сам ги чувал

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31

Мнение от stoni » 29 Май 2008, 23:45

сложи си от Е46 Нокия Немски добре свирят

Аватар
Кара: Куките да го спират !!!
Мечтае да кара: G - Power M5 Hurricane Rs

Re: Говорителчетата какво производство са ?

Мнение от djsancho » 30 Май 2008, 0:35

Chapai написа:На говорителчетата в предните врати на Опел Зафира пише GM, а отзад "4 OHM FBL". За какво производство става дума и дали са добри ? Имам намерение да ги монтирам отпред на Е36, че моите са много зле а тези ге намерих на безценица и са малко по големички. Благодаря...

И аз имах такива мн са зле. Купих си 2(баса) 10инча х80W за 16.50лв. едната, чисто нови с 2 години гаранция. ако се интересуваш ще ти кажа от каде ги зимах. Но са Български и адски мн здрави. Изгоряха ми 3 CD :lol:
Изображение

Жената и колата, не си ли въртят г*за - НЕ ГИ ПРИЗНАВАМЕ !!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Mandragon » 30 Май 2008, 12:25

djsancho написа:И аз имах такива мн са зле. Купих си 2(баса) 10инча х80W за 16.50лв. едната, чисто нови с 2 години гаранция. ако се интересуваш ще ти кажа от каде ги зимах. Но са Български и адски мн здрави. Изгоряха ми 3 CD :lol:

Т'ва сериозно ли ? Ако е така ти направо ще цепиш с тия ВКН :D НЕ заблуждаваи мом4ето.Това е един от наи-лошите избори за кола.Дори и китаиските са по добри от тия.Че и 10'' на цена 16,50 малииии

А това да СД-тата незнам как си успял.Трябва да си им връзвал изходите на късо :mhihi:

Аватар
Кара: Куките да го спират !!!
Мечтае да кара: G - Power M5 Hurricane Rs

Мнение от djsancho » 30 Май 2008, 13:16

Don_Mandragon написа:
djsancho написа:И аз имах такива мн са зле. Купих си 2(баса) 10инча х80W за 16.50лв. едната, чисто нови с 2 години гаранция. ако се интересуваш ще ти кажа от каде ги зимах. Но са Български и адски мн здрави. Изгоряха ми 3 CD :lol:

Т'ва сериозно ли ? Ако е така ти направо ще цепиш с тия ВКН :D НЕ заблуждаваи мом4ето.Това е един от наи-лошите избори за кола.Дори и китаиските са по добри от тия.Че и 10'' на цена 16,50 малииии

А това да СД-тата незнам как си успял.Трябва да си им връзвал изходите на късо :mhihi:

Куповах ги от Благоевград от завода за това са мн евтини. А сега ще им правя кутия за БМВ-то, че не ми се реже кората :) мога да ти покажа снимки ако искаш да видиш че са си мн арни даже 8)
Изображение

Жената и колата, не си ли въртят г*за - НЕ ГИ ПРИЗНАВАМЕ !!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Mandragon » 30 Май 2008, 16:35

djsancho написа:Куповах ги от Благоевград от завода за това са мн евтини. А сега ще им правя кутия за БМВ-то, че не ми се реже кората :) мога да ти покажа снимки ако искаш да видиш че са си мн арни даже 8)

Знам ги.Има ги в Елимекс.Те от там зареждат.Ама и кутиики да им направиш само дето ще си изгубиш времето и матряла.Успех все пак,ама няма да е лошо да ги замениш с нещо качествено.

Назад към Car аудио и видео