Фабрично предвидена маса в багажника на компакт?
Модератор: Icco
14 мнения
• Страница 1 от 1
Фабрично предвидена маса в багажника на компакт?
Здравейте,
Взех си едно активно JBL-че. +овия кабел ще го пусна от кутията с бушоните, това ясно.
Гледах из RealOem и не видях обаче къде се монтира "маса" или минус кабела в багажника при моделите с фабричен woofer. Някой попадал ли е на компакт с фабрична система да удари едно рамо. Видях че се слагат 2 модела. Един от дясната страна (на пасажера) зад задния стоп, другия се слага по средата на седалката. Гледах си корите, но никъде не видях фабрична маса.
Тя работата ясна иначе. Ако не намеря къде са го мислили, развивам първата гайка и слагам, както беше на Форда, ама не обичам селски изпълнения
Взех си едно активно JBL-че. +овия кабел ще го пусна от кутията с бушоните, това ясно.
Гледах из RealOem и не видях обаче къде се монтира "маса" или минус кабела в багажника при моделите с фабричен woofer. Някой попадал ли е на компакт с фабрична система да удари едно рамо. Видях че се слагат 2 модела. Един от дясната страна (на пасажера) зад задния стоп, другия се слага по средата на седалката. Гледах си корите, но никъде не видях фабрична маса.
Тя работата ясна иначе. Ако не намеря къде са го мислили, развивам първата гайка и слагам, както беше на Форда, ама не обичам селски изпълнения

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Не виждам защо да ги наричаш изпълненията селски след като там е масата или като имаш изведено някъде нещо то не е от купето от някоя си гайка ?

Просто израз. Не знам защо се засягаш.
Виждал съм "чудеса на инженерната мисъл", а не целя това.
Все пак трябва да са предвидили фабрично място в багажника за масата. Опитвам се да разбера къде е точно, ако някой се е опитвал да направи нещата възможно най-прибрано, както и аз се опитвам. Предполагам ти си един от тези хора. Също се чудя дали има канал в шофьорския праг за силов кабел и двата аудио или се прекарват от друго място.
Все пак + кабела не би трябвал да се прекара в близост до кабелите за аудио сигнала, нали?
Виждал съм "чудеса на инженерната мисъл", а не целя това.
Все пак трябва да са предвидили фабрично място в багажника за масата. Опитвам се да разбера къде е точно, ако някой се е опитвал да направи нещата възможно най-прибрано, както и аз се опитвам. Предполагам ти си един от тези хора. Също се чудя дали има канал в шофьорския праг за силов кабел и двата аудио или се прекарват от друго място.
Все пак + кабела не би трябвал да се прекара в близост до кабелите за аудио сигнала, нали?
- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
- Кара: M40B18 '93
liloff написа:Просто израз. Не знам защо се засягаш.
Захранващия + прекарваш по единия праг директно на акумулатора през един бушон,а сигнала по другия праг;)
Маса взимаш от където и да е по купето

- Icco
- Музикално деформиран
-
Прекарай чинчовете от ляво останалото от дясно !
а в багажника маса от най блиската точка на купето
и тия двете
дето са в поста ми горе би трябвало да те наведът на мисълта че се бъзикам 
а в багажника маса от най блиската точка на купето

и тия двете

Последна промяна Icco на 13 Май 2008, 16:28, променена общо 1 път
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
....
Колега виж си зад облегалката или под кората от към багажника. На 3 бмв-та съм гледал и на 3-те е зад облегалката там има доста кабели които са замасени. Ще ги видиш няма начин.
Хмм... пуснах си кабелите за звука, + кабела, кабела за дистанционното на JBL-a и всичко е ОК. Отдолу под седалките вървят едни пластмасови канали за кабели дебело изолирани. Тази кола почва все повече да ме впечатлява като изпълнение...
И въпреки всичко в задника й не видях нито една гайка...
Няма ли някой с компакт да каже къде си е завил минусовия кабел...?
И въпреки всичко в задника й не видях нито една гайка...
Няма ли някой с компакт да каже къде си е завил минусовия кабел...?
- Icco
- Музикално деформиран
-
Добре де по какво си личи че това е фабрично оставена маса за такива като теб ?
Вземи и потърси фабрично оставен +
Вземи и потърси фабрично оставен +

- Icco
- Музикално деформиран
-
Аве става ми доста смешно като кажете така фабрична маса и такива неща иначе може да си викате на нещата както си искате
Чувал съм че към стартера отивал доста як фабричен +

Чувал съм че към стартера отивал доста як фабричен +

14 мнения
• Страница 1 от 1