Нуждая се от помощ (днес)

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

Потребител
Аватар

Нуждая се от помощ (днес)

Мнение от ioan » 28 Апр 2008, 12:44

Здравейте колеги,имам нужда от квалифицирана помощ.Купих си sony cdx-gt410u + sony xsf-6937r,но както може би се досещате нямам си никва идея как да ги свържа и монтирам,а пък сервизите които знам и обиколих не работят днес.Та мисълта ми е ако някои разбира и му се занимава да го направи (днес утре сервизи бол) съм готов да си платя стига да е нещо разумно. От Пловдив съм ще следя саита ,но може да ме намерите на скаип Ioanbg1

Потребител
Аватар

Мнение от ioan » 29 Апр 2008, 19:51

Имам две новини :lol: ,добрата е че музиката е на мястото си вече,лошата е че си искам парите обратноооо.Аз и не очаквах чудеса от тея компоненти които съм купил ама по добре щеше да е ако монтирам две капачки от трилитрови буркани омния и жената да потропва по тях докато карам.Както и да е имам един въпрос ,пише че сонито има функцията да затихва когато звъни телефона,но не мога да е намеря понеже английския ми е зле,ако някои знае как става моля да сподели.Аз отивам да си доям дървото!

Потребител
Аватар

Мнение от a5sh0l3 » 11 Май 2008, 23:50

тази функция мисля че я имаш само на дистанционното не и на панела

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 12 Май 2008, 12:51

a5sh0l3 написа:тази функция мисля че я имаш само на дистанционното не и на панела

:mhihi: :mhihi: :help: :help: :wtf:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325tds

Мнение от suravia » 12 Май 2008, 19:55

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Облицовки на сгради с ал.композитни панели(etalbond)
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 26 Май 2008, 19:58

ioan написа:Имам две новини :lol: ,добрата е че музиката е на мястото си вече,лошата е че си искам парите обратноооо.Аз и не очаквах чудеса от тея компоненти които съм купил ама по добре щеше да е ако монтирам две капачки от трилитрови буркани омния и жената да потропва по тях докато карам.Както и да е имам един въпрос ,пише че сонито има функцията да затихва когато звъни телефона,но не мога да е намеря понеже английския ми е зле,ако някои знае как става моля да сподели.Аз отивам да си доям дървото!

Лошото е, че никой видял темата не ти е казал да не взимаш Sony.
Функцията за затихване при звънене на GSM работи само, когато имаш handsfree car-kit и той е свързан към плеъра. Иначе не става.

P.S. Ако наистина е чак толкова зле, колкото го описваш, размени + и - на едната от елипсите и виж как е.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 28 Май 2008, 1:43

Точка по въпроса :winky:

Назад към Car аудио и видео