Претапициране на волан с подгрев
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Претапициране на волан с подгрев
Привет момци, както е видно от заглавието искам да претапицирам волана си,който обаче има подгрев. Търсих в нета не можах да открия много инфо, тук във форума открих само една подобна тема, та някой претапицирал ли е волан с подгрев успешно и ако да доволен ли е реално от услугата съответно и ако може да даде контакт. Волана е от F10 обикновения. Благодаря предварително. 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- bir40o0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G31
- Мечтае да кара: F80
- Детайли за колата: BMW G31 530xD
Re: Претапициране на волан с подгрев
Здравей колега,
Преди време когато Жорката от Габрово (GB Design) работеше на поносими цени си правех воланите при него. Последно преди година ми обяви цена 700 лв, за волан без подгрев.
Претапицирах въпросният волан във Варна при RSW Design(Цецо), много точно момче, в последствие стана така, че се и сближихме и смея да твърдя, че работи доста кадърно и с желание. Ще ти направи волан с подгрев. Виж му страницата във фейсбук, има доста направени волани. Ако е трудна фейсбук комуникацията, мога ти дам и личен номер.
Преди време когато Жорката от Габрово (GB Design) работеше на поносими цени си правех воланите при него. Последно преди година ми обяви цена 700 лв, за волан без подгрев.
Претапицирах въпросният волан във Варна при RSW Design(Цецо), много точно момче, в последствие стана така, че се и сближихме и смея да твърдя, че работи доста кадърно и с желание. Ще ти направи волан с подгрев. Виж му страницата във фейсбук, има доста направени волани. Ако е трудна фейсбук комуникацията, мога ти дам и личен номер.
- pinokio1000
- Потребител
-
BorislavB написа:Привет момци, както е видно от заглавието искам да претапицирам волана си,който обаче има подгрев. Търсих в нета не можах да открия много инфо, тук във форума открих само една подобна тема, та някой претапицирал ли е волан с подгрев успешно и ако да доволен ли е реално от услугата съответно и ако може да даде контакт. Волана е от F10 обикновения. Благодаря предварително.
значи аз лично занесох волана да го боядисат. Вече 2-ра година никакви ядове. Причината за това, е че всички не дават гаранция, че при сваляне на старата кожа няма да се скъсат нагревателите.
- BorislavB
- ентусиаст
-
Изчаквам още малко и ще действам. Бях се насочил към GB Design и Overdrive, като съм чувал добри отзиви, а и са големи фирми, но не съм звънял за цени. Сега ще погледна и човека който ми предлагаш. Благодаря. 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
Здрасвей колега, можеш да провериш и опцията за пребоядисване. Аз така си ги освежавам, защото си остава старата фабрична кожа, която винаги ми изглежда по-добре спрямо интериора, отколкото претапицирана.
Издържа 2-3 години боята. Последно си боядисах волана във Вирадо, ползват боя с ОЕМ цвят и воланът си се слива с интериора. Цената е далеч по-изгодна от претапициране, към 150-200лв по спомен.
Издържа 2-3 години боята. Последно си боядисах волана във Вирадо, ползват боя с ОЕМ цвят и воланът си се слива с интериора. Цената е далеч по-изгодна от претапициране, към 150-200лв по спомен.
- pinokio1000
- Потребител
-
Здрасти. Моя волан също е с подгрев и след като всички корифей ме уведомиха, че при претапицирването не дават гаранция, че няма да се скъсат нагревателите го свалих и пребоядисах. Супер доволен съм и вече втора година няма дерт.
- Ivo.Ganchew
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Две Е39ки -BMW 520, BMW 540 Touring
Аз мога да препоръчам https://www.facebook.com/zlatan.halvadjiev . В профилът му има снимки на воланите, които прави. Прави мой волан преди 4г и единствено дъщеря ми го надра преди 2-3 месеца с някаква метална играчка. Иначе не е мръднал за почти 50 000км каране.
- bir40o0
- кандидат ентусиаст
-
BorislavB написа:Изчаквам още малко и ще действам. Бях се насочил към GB Design и Overdrive, като съм чувал добри отзиви, а и са големи фирми, но не съм звънял за цени. Сега ще погледна и човека който ми предлагаш. Благодаря.
GB Design е най-добрият в България, които може да ти направи волана. Доста класи над Overdrive e. Единственото е, че вече цените не са български.
Цени по 150лв за читаво тапициране не съществуват от преди 2-3 години.
Аз също чакам волан с подгрев от М6, който не е в перфектно състояние и съм много раздвоен дали да го боядисам или да го претапициран, но това ще стане ясно като се види състоянието на кожата.
Кого бихте препоръчали за боядисване, ако евентуално реша да боядисам, а не да тапицирам.
- BorislavB
- ентусиаст
-
Добре де това пребоядисване закрива ли следите от износване, тоест където кожата вече е изтъркана и реално няма материал от нея?
- bir40o0
- кандидат ентусиаст
-
BorislavB написа:Добре де това пребоядисване закрива ли следите от износване, тоест където кожата вече е изтъркана и реално няма материал от нея?
Тогава се китосва много и ефекта е по-добре да не бях го правил. Боядисването става за леко изъркана боя по кожата, нищо повече.
Реално, аз нямам представа в какво състояние ще дойде волана, затова опипвам почвата в момента.
- BorislavB
- ентусиаст
-
bir40o0 написа:BorislavB написа:Добре де това пребоядисване закрива ли следите от износване, тоест където кожата вече е изтъркана и реално няма материал от нея?
Тогава се китосва много и ефекта е по-добре да не бях го правил. Боядисването става за леко изъркана боя по кожата, нищо повече.
Реално, аз нямам представа в какво състояние ще дойде волана, затова опипвам почвата в момента.
Значи аз ще трябва да заложа на претапициране, лошото е,че никой не дава гаранция,че ще запази подгрева...

- bir40o0
- кандидат ентусиаст
-
BorislavB написа:bir40o0 написа:BorislavB написа:Добре де това пребоядисване закрива ли следите от износване, тоест където кожата вече е изтъркана и реално няма материал от нея?
Значи аз ще трябва да заложа на претапициране, лошото е,че никой не дава гаранция,че ще запази подгрева...
Ако не ти е спешно не бързай

Ако не ти е проблем пусни една снимка да видим в какво състояние е и в момента твоят волан.
- BorislavB
- ентусиаст
-
Не ми е спешно, аз бях решил да го сменям с Мков волан, ама не мога да намеря такъв с всички екстри та минах на варианта да го претапицирам.
Иначе ето снимка, реално износването е отгоре и покрай конците.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- bir40o0
- кандидат ентусиаст
-
BorislavB написа:Не ми е спешно, аз бях решил да го сменям с Мков волан, ама не мога да намеря такъв с всички екстри та минах на варианта да го претапицирам.
Че той е перфектен за волан от Ф-ка

Предполагам около сряда ще дойде фейсовият моят и ще видим какво е положението.
- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
Ето моят след боя ,стана перфектен ,а на единичката го правих без да спазвам всички стъки ,само боя и лак ,и вече почти година е супер.Така ,че и аз мисля ,че иска само боя ,ако няма скъсано.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2