Навигационни карти за CIC, NBT и EVO навигации
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Re: Навигационни карти за CIC и NBT навигациите
Ако нещо стане с ъпдейта, старата карта си остава. Действай смело 
Sent from my SM-T705 using Tapatalk 2

Sent from my SM-T705 using Tapatalk 2
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
За предишния ъпдейт си взех 2 флашки по 32GB. Сега разбирам, че само за East ми трябват 3 отделни флашки. За West нямам и представа. Така ли е или нещо бъркам?
Не ти трябват три флашки. Аз само с една 32гб се справих когато слагах 2014-1.
Правиш си три папки на флашката(пример: folder1, folder2, folder3) слагаш там както му е реда трите директории. И от folder1 местиш нещата да не са в папката а да бъдат в главната директория на усб-то. Почваш да инсталираш и когато те попита за усб-2 махаш флашката от жабката, закачаш я на лаптоп или телефон с otg кабел изтриваш нещата от главната директория, местиш от folder2 в главната слагаш флашката и продължаваш.
Аз днес сам си генерирах fsc код и утре ако тръгне ъпдейта ще пиша.
Правиш си три папки на флашката(пример: folder1, folder2, folder3) слагаш там както му е реда трите директории. И от folder1 местиш нещата да не са в папката а да бъдат в главната директория на усб-то. Почваш да инсталираш и когато те попита за усб-2 махаш флашката от жабката, закачаш я на лаптоп или телефон с otg кабел изтриваш нещата от главната директория, местиш от folder2 в главната слагаш флашката и продължаваш.
Аз днес сам си генерирах fsc код и утре ако тръгне ъпдейта ще пиша.
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Имай предвид, че ако не направиш целия ъпдейт на веднъж и си стигнал да речем до 3-та флашка, после пак ще ти иска №1 и №2. Реално информацията от тях си седи изкопирана върху колата, но въпреки това ще ги поиска за да сравни информацията, което отнема по няколко секунди на флашка. Аз лично го правих с 3 флашки ъпдейта, тъй като го прекъсвах.

Значи съм забравил, че накрая пак иска усб-1,2 и 3. Следователно няма да се изтрива информацията от главната директория, а ще се мести във folder1 за да може когато ги поиска пак да може да се преместят в главната директория.
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Не, нужни са всички части САМО ако инсталацията не приключи изцяло от един път, а например инсталираш до 2-ра част, колата не се ползва известно време, "заспи" и после искаш да довършиш до край. По принцип е възможно да изгасиш колата когато искаш и да продължиш в последствие, но е хубаво да е поне на етап, в който иска нова част.
И още нещо - при неуспешен опит за инсталация (грешен код и отказ в последствие) има реална възможност да се деактивира 3D частта на картата, отметките стават неактивни и докато не се инсталира нова/преинсталира текущата карта не се активират повече. Та да си имате едно на ум като си играете с кодове
И още нещо - при неуспешен опит за инсталация (грешен код и отказ в последствие) има реална възможност да се деактивира 3D частта на картата, отметките стават неактивни и докато не се инсталира нова/преинсталира текущата карта не се активират повече. Та да си имате едно на ум като си играете с кодове

Only dead fish follow the stream...
- Anthony_J
- ентусиаст
-
Качих я, но не ми поиска код.
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Аз съм се погрижил за теб 

Only dead fish follow the stream...
Четох някъде из чуждите форуми, че на някои които минавали от 2015 към 2016 не им е искало код или заради lifetime fsc. Иначе аз съм още с 2014, днес като излизам ще пробвам кода за 2016.
- Anthony_J
- ентусиаст
-
MadChicken написа:Аз съм се погрижил за теб
И на мен това ми хрумна

В описанието на картите за европа 2016 нищо не пише за Турция, някой знае ли нещо? На 2014 я има Турция.
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
MadChicken написа:Аз съм се погрижил за теб
Не само за него

- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
- Кара: купета
За да не си играя да вадя флашката и да копирам данните от всяко DVD в главната директория, сложих съдържанието на 3-те в една pkgdb, но не се получи. Как може да се направи работата да стане на един път, както беше с 2015-2? 

- dillo
- Потребител
-
- Кара: 530d GT F07
kodomir написа:В описанието на картите за европа 2016 нищо не пише за Турция, някой знае ли нещо? На 2014 я има Турция.
Турция я има и е доста подробна