Кой, какво направи днес по колата?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- tihomair
- младши ентусиаст
-
- Кара: Дизел
- Мечтае да кара: Бензин
- Детайли за колата: Touring
Re: Кой, какво направи днес по колата?
Cinder написа:Аз да се похваля малко със закъснение
Цената на LED фаровете е доста грозна наистина, но прецених, че е по-евтино от фейслифтова М5-цаМонтажа го правиха в Бова, като има игра с окабеляването + програмиране. Aко някой има интерес, детайлите на лични.
Следват пружини (KW HAS), волан и жанти и с това приключвам, че жената ще ме бие
Колега мога само да кажа: Евала!!

айде някой да каже колко струва подмяната на фаровете, не ме дръжте в напрежение 

Tool - Fear Inoculum
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Оборудвах се с ново воланче, подранил подарък за рожденния ден от жената

Последна промяна Cinder на 09 Окт 2015, 13:54, променена общо 1 път

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Уау, много убав
. Честито. А стария какъв беше?

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
Кат моя, ама плюс перата има и конци и М
.
Новия е супер, със здраве и кеф да го въртиш
.

Новия е супер, със здраве и кеф да го въртиш

- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
И пружините (KW HAS) са на колата вече
За съжаление не мога да я сваля колкото ми се иска, защото става прекалено ниска. Е60-ката беше с -30мм Hartge пружини и седеше добре, но F10 изглежда е по-ниска или по-дълга, вероятно и двете и ако я сваля повече, ще си оставя карантиите някъде
Возията стана много по-добра - една идея по-стегната и имам чувството, че предницата стана по-лека и по-лесно се насочва. Преди на комфорт ми беше малко "лигава"
Боядисах и апаратите червени, тъй като синьото не ми допадаше, а и няма да се вързва с новите жанти

Сега остава само жантите да дойдат
За съжаление не мога да я сваля колкото ми се иска, защото става прекалено ниска. Е60-ката беше с -30мм Hartge пружини и седеше добре, но F10 изглежда е по-ниска или по-дълга, вероятно и двете и ако я сваля повече, ще си оставя карантиите някъде

Боядисах и апаратите червени, тъй като синьото не ми допадаше, а и няма да се вързва с новите жанти

Сега остава само жантите да дойдат

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
Да посъживим малко темата
.
Тези дни по стечение на обстоятелствата имам възможност да пробвам JB4 Stage2, което е нещо като Power Box, ама не съвсем. Важното е, че след инсталацията, колата хвръкна по коренно различен начин. Мощност има във всеки един момент, ускорението е забележително, абе....... лудница
.
В най-скоро време ще я кача на Дино и ще дам реални графики от моята кола. Иначе в сайта на JB може да видите и неговите замервания, ама ние нали сме "око да види, ръка да пипне"
.
Големи благодарности на колегата, който ми осигури възможността за теста. Мислех да правя ъпгрейда след време, когато ми омалее този двигател, ама така се случи, че изгорях доста по-рано
.

Тези дни по стечение на обстоятелствата имам възможност да пробвам JB4 Stage2, което е нещо като Power Box, ама не съвсем. Важното е, че след инсталацията, колата хвръкна по коренно различен начин. Мощност има във всеки един момент, ускорението е забележително, абе....... лудница

В най-скоро време ще я кача на Дино и ще дам реални графики от моята кола. Иначе в сайта на JB може да видите и неговите замервания, ама ние нали сме "око да види, ръка да пипне"

Големи благодарности на колегата, който ми осигури възможността за теста. Мислех да правя ъпгрейда след време, когато ми омалее този двигател, ама така се случи, че изгорях доста по-рано

- tihomair
- младши ентусиаст
-
- Кара: Дизел
- Мечтае да кара: Бензин
- Детайли за колата: Touring
За N57D30 нищо не намерих... Колега можеш ли да питаш твоя човек дали предлагат такъв вид тунинг за моя мотор. 

Има един който прави качествен ремап. Друг посредник вика че направил доста от ф-сериите и каза, че 530д от 245 или 258к.с. става около 300-310к.с. и върви повече от 535д.
От 0-100 няма кой знае каква разлика да се усети но от 0-200 без ремап 530д ги вдига за 27-28секунди а с ремапа ги вдига за 20 секунди. За 20секудни ги вдига и 535д и мерцедес s500 и други.
От 0-100 няма кой знае каква разлика да се усети но от 0-200 без ремап 530д ги вдига за 27-28секунди а с ремапа ги вдига за 20 секунди. За 20секудни ги вдига и 535д и мерцедес s500 и други.
- hahohi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 530d
- Мечтае да кара: само по хубави пътища
Здравейте колеги,
Искам да сменя таблото дали е възможно ?
от
на
Искам да сменя таблото дали е възможно ?
от
на
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Възможно е разбира се, само че сумата няма да ти хареса.
Only dead fish follow the stream...
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
tihomair написа:За N57D30 нищо не намерих... Колега можеш ли да питаш твоя човек дали предлагат такъв вид тунинг за моя мотор.
Принципно JB са известни и доказани при бензиновите турбо мотори , дори и не предполагах че имат нещо за дизел , но изглежда са извадили
http://www.burgertuning.com/BMW_JBD_die ... _chip.html
но лично за Дизела - бих си направил мап отколкото това, но N54/55 Engine или N63 бих с кеф инсталирак един JB

- hahohi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 530d
- Мечтае да кара: само по хубави пътища
MadChicken написа:Възможно е разбира се, само че сумата няма да ти хареса.
М да наистина не ми хареса около 4к ще излезе ...