Впечатления F10 535i
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- xterminator
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10
Re: Впечатления F10 535i
Абе, не мога да разбера от какъв зор сравнявате 5ца с А8?! То и 750i базово излиза около 180 хилки и прави А8 точка в огледалото по всички параграфи. Също се съмнявам, че базово 750i излиза без пукната екстра... Влезте в сайта на Ауди и конфигурирайте една А6 със същите екстри... и дали ще излезне по-малко? Съмнявам се
А списание Аудибилд въобще не го цитирайте... там е ясна работата

А списание Аудибилд въобще не го цитирайте... там е ясна работата

Всички немски марки предлагат базов модел и от там насетне започва клане с екстрите. Ако конфигурирате идентични модели на БМВ, Ауди или МБ ще достигнете до почти еднакви крайни цени +/- 5000, което вече се отдава на малки разлики в комплектовката/пакетите и е пренебрежимо малка...
В това отношение японците имате ценово предимство, защото по традиция ти предлагат Инфинити М на цената на горе-долу постна 5-та серия, но има всичко и избора от екстри е повече от скоромен...
Някой обърнал ли е внимание, че немските марки имат списъци с екстри от по 7-8 страници А4 формат с тънкия шрифт...
Интеркулери за BMW
В това отношение японците имате ценово предимство, защото по традиция ти предлагат Инфинити М на цената на горе-долу постна 5-та серия, но има всичко и избора от екстри е повече от скоромен...
Някой обърнал ли е внимание, че немските марки имат списъци с екстри от по 7-8 страници А4 формат с тънкия шрифт...

Интеркулери за BMW
Последна промяна Flat 6 на 19 Мар 2025, 14:28, променена общо 1 път
- Мерджан
- Потребител
-
- Кара: E34 520i
- Мечтае да кара: E53 4.8iS
Наистина, хубава кола е Ф10-цата, но отзад е толкова тясно, че направо няма място дори за дишане.
Отзад в Супърб е по-широко дори от в 7-ца Ф01 дълга база, та какво остава да го сравняваме с н`яква си 5-ца.
Отзад в Супърб е по-широко дори от в 7-ца Ф01 дълга база, та какво остава да го сравняваме с н`яква си 5-ца.
- jivko81
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 750LI Xdrive
Мерджан написа:Наистина, хубава кола е Ф10-цата, но отзад е толкова тясно, че направо няма място дори за дишане.

Мерджан написа:Наистина, хубава кола е Ф10-цата, но отзад е толкова тясно, че направо няма място дори за дишане.

- Мерджан
- Потребител
-
- Кара: E34 520i
- Мечтае да кара: E53 4.8iS
stilko написа:Мерджан написа:Наистина, хубава кола е Ф10-цата, но отзад е толкова тясно, че направо няма място дори за дишане.
![]()
![]()
Вярно ли я написа тази глупост?! "Гледам и не вярвам на ушите си!" ХА ХА ХА Докарай го този Супърб да го видим, че явно аз съм се качвал в доста по-тесен от твоя.
Каза ли нещо? Или само си проветряваш устата(в случая правиш и гимнастика на пръстите си)? Хайде обори ми мнението, но включи и факти, а не някакви измислици. Няма такава смеховка, ще докарам Супърб, а ти докарай Ф10 и Ф01 дълга база. Аз ще взема и рулетка да мерим!
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Мерджан написа:
Каза ли нещо? Или само си проветряваш устата(в случая правиш и гимнастика на пръстите си)? Хайде обори ми мнението, но включи и факти, а не някакви измислици. Няма такава смеховка, ще докарам Супърб, а ти докарай Ф10 и Ф01 дълга база. Аз ще взема и рулетка да мерим!
Определено не си виждал F10 на живо, камо ли да си се качвал в такава

Следващия път, когато решиш да си оригинален е добре да четеш преди да пишеш, така няма да изглеждаш чак толкова смешен

BMW F10

Skoda Superb

BMW F10

Skoda Superb

mad_presley написа:Мерджан написа:
Определено не си виждал F10 на живо, камо ли да си се качвал в такава![]()
Следващия път, когато решиш да си оригинален е добре да четеш преди да пишеш, така няма да изглеждаш чак толкова смешен![]()
BMW F10
Skoda Superb
BMW F10
Skoda Superb
Сравни му я и със L 7-ца, че и на нея се точи. Днес гледах един Супърб, много дълъг 5-минути минава през кръстовището

Поне 3-ката е със подобни параметри на Супърб.

Мерджан написа:stilko написа:Мерджан написа:Наистина, хубава кола е Ф10-цата, но отзад е толкова тясно, че направо няма място дори за дишане.
![]()
![]()
Вярно ли я написа тази глупост?! "Гледам и не вярвам на ушите си!" ХА ХА ХА Докарай го този Супърб да го видим, че явно аз съм се качвал в доста по-тесен от твоя.
Оборването на мнението става само на живо. Само пишеш глупости и нищо реално не виждам... днес цял ден чакам да я докараш тази космическа Шкода и нещо те няма?!
Emooo написа:Доживяхме да сравняваме 5та серия със Шкода...
Нали знаеш за подковаването на жабата

То като няма други предмиства тая шкода изтъква размера и.
Tool - Fear Inoculum
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
да не забравяме че е един от най евтините автомобили в класа си Супърба 

- jivko81
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 750LI Xdrive
Alexi написа:да не забравяме че е един от най евтините автомобили в класа си Супърба
Може и така да е, но колегата не сравнява цена, а размер, а определено явно не се е качвал в F10 да не говорим за F01, че и Long при това. Аз мога отговорно да твърдя, че и E65, при това не е Long си е по голяма от тая Шкода.

Emooo написа:Тая шкода до Ф01 ще изглежда като школник
До каквото и да е все си е Шкода, може би до Дачия ще изпъкне.
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Тя до бая автомобили изглежда като школник... А пък колко е грозна.. думи нямам да го изразя... откарал съм си на Е65 и какво да кажа - да се намесват двата автомобила в едно изречение е просто смешно...
F10 не съм карал.. но съм се качвал и малко возил и мисля че си е нормално просторно за класа си.
F10 не съм карал.. но съм се качвал и малко возил и мисля че си е нормално просторно за класа си.
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4