Мнение за обява/конкретен автомобил
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- bangelov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, Е90 320d LCI
- Мечтае да кара: M4
- Детайли за колата: MPPSK
Re: Мнение за обява/конкретен автомобил
Колеги мога ли и аз да попитам за кола със следната рама WBAX91030DX33082, по конкретно ме интересува историята на колата, иначе екстрите ги видях от сайта по горе. Благодаря!
bangelov написа:Колеги мога ли и аз да попитам за кола със следната рама WBAX91030DX33082, по конкретно ме интересува историята на колата, иначе екстрите ги видях от сайта по горе. Благодаря!
вчера е влизала за масла и филтри на 81290, няма нищо за смяна. има ремонти по кормилната рейка, сменена раздатка на 30хкм, някакви вибрации които са отсранени. читава изглежда, само в ауто бавария е влизала.
- bangelov
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря колега
тази раздатка май е доста често срещан проблем при xdrive, дано поне като са я сменили да е решен проблема перманентно.

bangelov написа:Благодаря колегатази раздатка май е доста често срещан проблем при xdrive, дано поне като са я сменили да е решен проблема перманентно.
има нещо явно, и моята е нова. със сигурност не са особено издържливи и са доста капризен елемент, факт е че куатро е в пъти по издържлива система. не казвам по-добра, но по-издържлива със сигурност.
- tihomair
- младши ентусиаст
-
- Кара: Дизел
- Мечтае да кара: Бензин
- Детайли за колата: Touring
kolp написа:bangelov написа:Благодаря колегатази раздатка май е доста често срещан проблем при xdrive, дано поне като са я сменили да е решен проблема перманентно.
има нещо явно, и моята е нова. със сигурност не са особено издържливи и са доста капризен елемент, факт е че куатро е в пъти по издържлива система. не казвам по-добра, но по-издържлива със сигурност.
Чарът на БМВ е в задното предаване. Усещането е съвсем различно при кола 4х4 (xDrive, quattro без значение). За мен истинското удоволствие от шофирането е със задно предаване. Освен това се губи мощност по тези раздатки...

- lusienk
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 535xd LCI
bangelov написа:Колеги мога ли и аз да попитам за кола със следната рама WBAX91030DX33082, по конкретно ме интересува историята на колата, иначе екстрите ги видях от сайта по горе. Благодаря!
Здравей колега, тази кола беше на един голям холдинг. Мислех аз да я купувам , но докато се чудя я продадоха. Това беше в началото на м. юли тази година. Продаваше се за 65000лв. с ДДС. Сега не знам кой я продава.
- bangelov
- кандидат ентусиаст
-
Да и аз доскоро я гледах в мобилето, но вече я няма може би е продадена. Ще видим дали ще я публикуват пак понеже от доста време се продаваше и няколко пъти я пускаха на различна цена.
- lusienk
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 535xd LCI
bangelov написа:Да и аз доскоро я гледах в мобилето, но вече я няма може би е продадена. Ще видим дали ще я публикуват пак понеже от доста време се продаваше и няколко пъти я пускаха на различна цена.
След , като са сменили маслото на 81290км, значи е купена и някой вече си я кара и се радва.
Здравейте! Нов съм във форума и ми предстои покупка на ф10-ка.Харесах един автомобил,покарах го на пръв поглед няма забележки,от към екстри е малко обран,но ще може ли да ми кажете дали има някаква сервизна история? на километраж показва 145 000,но не мисля че са реални за 6 годишен автомобил от този клас. Това е номера на рамата - WBAFW51040C504180
- tihomair
- младши ентусиаст
-
djvice написа:Здравейте! Нов съм във форума и ми предстои покупка на ф10-ка.Харесах един автомобил,покарах го на пръв поглед няма забележки,от към екстри е малко обран,но ще може ли да ми кажете дали има някаква сервизна история? на километраж показва 145 000,но не мисля че са реални за 6 годишен автомобил от този клас. Това е номера на рамата - WBAFW51040C504180
http://bimmer.work/query.php
tihomair написа:djvice написа:Здравейте! Нов съм във форума и ми предстои покупка на ф10-ка.Харесах един автомобил,покарах го на пръв поглед няма забележки,от към екстри е малко обран,но ще може ли да ми кажете дали има някаква сервизна история? на километраж показва 145 000,но не мисля че са реални за 6 годишен автомобил от този клас. Това е номера на рамата - WBAFW51040C504180
Благодаря! Но аз екстрите и на място ги видях,въпроса ми беше дали може да се види сервизна история
- tihomair
- младши ентусиаст
-
djvice написа:tihomair написа:djvice написа:Здравейте! Нов съм във форума и ми предстои покупка на ф10-ка.Харесах един автомобил,покарах го на пръв поглед няма забележки,от към екстри е малко обран,но ще може ли да ми кажете дали има някаква сервизна история? на километраж показва 145 000,но не мисля че са реални за 6 годишен автомобил от този клас. Това е номера на рамата - WBAFW51040C504180
Благодаря! Но аз екстрите и на място ги видях,въпроса ми беше дали може да се види сервизна история
Иди в представителство на БМВ и по VIN искай да ти кажат кога последно е влизала в сервиз, макар че такава информация дават само на собственика на автомобила, та ще трябва да го вземеш с теб.
колата е от автокъща и няма как да отидем със собственика заедно...тук по назад имаше колеги които казваха по номер на рама сервизна история,има ли някой който може да помогне,ще си платя за услугата колкото е необходимо 

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
djvice написа:колата е от автокъща и няма как да отидем със собственика заедно...тук по назад имаше колеги които казваха по номер на рама сервизна история,има ли някой който може да помогне,ще си платя за услугата колкото е необходимо
За 6 лева оттук може да провериш.
http://www.bmwdecoder.com/