Мнение за обява/конкретен автомобил
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- kraska
- ентусиаст
-
- Кара: -ше G20 320d
Re: Мнение за обява/конкретен автомобил
Приеми, че разликата в спортната и не спортната е в дизайна на лоста и перата на волана. Кутиите са абсолютно еднакви.
Сам си отговори защо има такива разлики в цените. Иначе за другата обява - просто си разсъждавам, но защо би сменил верига на 200к на този мотор и то в Германия. Сигурно едно БМВ няма в mobile.bg дето да не пише, че е сменена веригатаVictor93 написа:
Но цените на тези почват от 19 000 до 35 хиляди до към 2013-та

Така и ще направя, благодаря като по-малък се наиграх преди 4-5 години с едно ауди А6, 2005-та, което беше изящно отвсякъде, че не го проверих в по рама и ме вкара 5 бона ремонти за 3-4 месеца, оказа се на 560 000
.
Съветвам и всеки друг просто да провери колата по рама преди покупка на такава кола.

Съветвам и всеки друг просто да провери колата по рама преди покупка на такава кола.
- fitter
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535D
Малко ми е съмнителна тази. Внесена 07/20 и 02/21 се продава вече. Другото е, че немеца е сменил вериги и след това я е продал? Ако е за продаване , няма да сменяват веригите според мен. Да не говорим, че в обявата пише “верига”. Да кажем, че са сменени... на тези километри повече трябва да се обърне внимание на лагерите и маслената помпа. Ако имаш интерес към нея, задължително при огледа гледайте масления филтър. Ако трябва купи един нов и неговия го разрежете и търсете стружки от лагерите. Огледайте добре и ауспусите дали не са черни. Провери и историята защото за кола 2010 година от Германия са малко. Аз така гледах една 535-ца на 220к и като я проверих се оказа, че преди 2 години е била на 330к в Германия. Дано съм бил полезен.santorini написа:Защо точно тази хареса? Какво и е на тази примерно? https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=iu7t0l
Sent from my iPhone using Tapatalk
fitter написа:Малко ми е съмнителна тази. Внесена 07/20 и 02/21 се продава вече. Другото е, че немеца е сменил вериги и след това я е продал? Ако е за продаване , няма да сменяват веригите според мен. Да не говорим, че в обявата пише “верига”. Да кажем, че са сменени... на тези километри повече трябва да се обърне внимание на лагерите и маслената помпа. Ако имаш интерес към нея, задължително при огледа гледайте масления филтър. Ако трябва купи един нов и неговия го разрежете и търсете стружки от лагерите. Огледайте добре и ауспусите дали не са черни. Провери и историята защото за кола 2010 година от Германия са малко. Аз така гледах една 535-ца на 220к и като я проверих се оказа, че преди 2 години е била на 330к в Германия. Дано съм бил полезен.santorini написа:Защо точно тази хареса? Какво и е на тази примерно? https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=iu7t0l
Мерси колега, а маслената помпа и лагерите са сериозен ремонт за тази кола ли, или са много скъпи специално тези части?
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Victor93 написа:Мерси колега, а маслената помпа и лагерите са сериозен ремонт за тази кола ли, или са много скъпи специално тези части?
Колега, вчера се регистрира и зададе само въпроси, които са обсъждани многократно. Мисля че е време да започнеш да използваш търсачката!
Only dead fish follow the stream...
Колеги, някой гледал ли е тази кола в Капитолия:
https://www.kapitolia.com/bg/cars/1759? ... y=priceAsc
от доста време я продават, а не изглежда зле...
има и една 5ца комби в Ауто Бавария, също интересна:
https://mobile.bg/11584618783088896
- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
Ivo.Nik написа:Колеги, някой гледал ли е тази кола в Капитолия:
Много ми е интересно как ги намираш такива обяви

Айде сега аз на мой ред да питам за мнение относно тази:
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=iuznl8
VIN-а : WBA5K71050D296338 , го има и в обявата и ако някой може да направи проверка, въпреки, че има надлежно всички документи по дати през годините

- equipment
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530D f11, G30 m550d xdrive
Абсолютно споделям последното мнение на колегата: горните 2 обяви са ебати дъраците.. А последната 535d е мн хубава. Липсва само М волан и спортния лост, за да кажем, че е префект 

- fitter
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535D
Само лошото е, че е на километрите за големите ремонти....което означава още едни 3-4к за да стане перферктна за следващите 4-5 години. Това че е обслужвана в БМВ редовно не я спасява от тези неща, ако ще и 20 документа да покажат.equipment написа:Абсолютно споделям последното мнение на колегата: горните 2 обяви са ебати дъраците.. А последната 535d е мн хубава. Липсва само М волан и спортния лост, за да кажем, че е префект
- Kartoff
- младши ентусиаст
-
equipment написа:Абсолютно споделям последното мнение на колегата: горните 2 обяви са ебати дъраците.. А последната 535d е мн хубава. Липсва само М волан и спортния лост, за да кажем, че е префект
И на мен ми се иска другия лост, защото и на двете E61 бях с обикновения и да е по различно, но и този върши работа

fitter написа:Само лошото е, че е на километрите за големите ремонти....което означава още едни 3-4к за да стане перферктна за следващите 4-5 години. Това че е обслужвана в БМВ редовно не я спасява от тези неща, ако ще и 20 документа да покажат.
Идеята ми относно документите е, че би трябвало километрите да са реални... Гледах една друга, която по табло беше на 180 и нещо хиляди, но се оказа, че последно е влизала в сервиз на 340 или 350к преди година някъде... Както и да е, в понеделник се надявам да разбера какво е правено по колата в BMW сервиз... Пък може и предишния собственик да е сменял някои от нещата, за които говориш

- chris_barnes
- ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: на безплатна нафта
- Детайли за колата: 530xd
Мнение за обява/конкретен автомобил
@картоф: колега, за начало трябва да решиш няколко много важни неща, преди да се впуснеш в даване на пари за огледи:
1) комби или седан да е (доста са различни)
2) дизел или бензин
В бюджета който си определил (съдейки по обявите които споделяш) можеш да намериш със сигурност поне кола с нормална professional навигация. Тези които си посочил даже не са с навигация. Имат някакъв малък дисплей, който служи за бордовия компютър.
Успех с търсенето!
2) дизел или бензин
В бюджета който си определил (съдейки по обявите които споделяш) можеш да намериш със сигурност поне кола с нормална professional навигация. Тези които си посочил даже не са с навигация. Имат някакъв малък дисплей, който служи за бордовия компютър.
Успех с търсенето!

- Kartoff
- младши ентусиаст
-
chris_barnes написа:@картоф: колега, за начало трябва да решиш няколко много важни неща, преди да се впуснеш в даване на пари за огледи:
2) дизел или бензин
Успех с търсенето!
По това, което си написал съдя, че малко май си се объркал и не си чел всички мнения явно

- chris_barnes
- ентусиаст
-
- Кара: F11
- Мечтае да кара: на безплатна нафта
- Детайли за колата: 530xd
@Kartoff не знам защо ама съм гледал обявите на колегата над теб и като съм писал съм отговарял по-скоро на него за тях.
Тази която ти си споделил е хубава, одеве като видях беше капарирана. Надявам се ти да си щастливецът, който ще я кара.
Тази която ти си споделил е хубава, одеве като видях беше капарирана. Надявам се ти да си щастливецът, който ще я кара.

@Kartoff, @chris_barnes, Мерси, вече поне няма да ги мисля тези двете и продължавам търсенето.