Мнение за обява/конкретен автомобил
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Мнение за обява/конкретен автомобил
Да, изглежда добре на пръв поглед. Ще я видя следващите дни и ще споделя мнение 
Изпратено от моят SM-N960F с помощта на Tapatalk

Изпратено от моят SM-N960F с помощта на Tapatalk
- ekalchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2016 m550d
equipment написа:Колата наистина изглежда много добре. Има доволно екстри, сервизна история и малко км. Какво повече му трябва на човек
adaptive drive

- kokignatov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 535 xd, e28 520i
Това да видиш историята на цените от приложението ли е ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
equipment написа:Ето с каква цена е стартирала колата
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
Не, в мобилето има ЦЕНА с две стрелкички - зелена и червена. Натискаш на тях и гледаш хронологията по дати и пари.
"Чемодан, вокзал, Москва"
- kokignatov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 535 xd, e28 520i
10х
- Eliyan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E70 3.0D LCI
- Мечтае да кара: M550D
Колеги, какво ви е мнението за https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11593870973295552&slink=g3bxkd&fbclid=IwAR2UXEHBMfxYWi0fi-qhrVUFzUpFzU2VlLH04Tz1TyOZDw-nZ6KZHJwVtNo. Някой ходил ли е да я гледа? Имам нужда от малко акъл от вас, защото аз, хлапак на 22, малко избързах и не гледах много много.. Купих си октомври месец 530д, 2010, но без подгрев, без шибидах, неща които много бих искал да имам, но пък за сметка на това са набили в моята кола активна рейка и мега якия салон.. Идеята ми е да ми дадете съвет колеги, има ли смисъл въобще да се оглеждам за тази кола? Моята се поддържа при Краси и нямам никакви болежки, но не спирам да я гледам тази, просто сърце не ми дава да спра... Моля ви, дайте ми адекватен съвет
Благодаря много!

- equipment
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530D f11, G30 m550d xdrive
Дай да видим сега и твоята, за да направим сравнението 

- Eliyan
- кандидат ентусиаст
-
equipment написа:Дай да видим сега и твоята, за да направим сравнението
Нямам много снимки, но прикачвам тези. Не че не е моята кола и не се обръщам постоянно като я паркирам, много си я обичам.. Даже ще оставя рамата за сравнение -> WBAFW510X0C508668
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Eliyan написа:Колеги, какво ви е мнението за https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11593870973295552&slink=g3bxkd&fbclid=IwAR2UXEHBMfxYWi0fi-qhrVUFzUpFzU2VlLH04Tz1TyOZDw-nZ6KZHJwVtNo. Някой ходил ли е да я гледа? Имам нужда от малко акъл от вас, защото аз, хлапак на 22, малко избързах и не гледах много много.. Купих си октомври месец 530д, 2010, но без подгрев, без шибидах, неща които много бих искал да имам, но пък за сметка на това са набили в моята кола активна рейка и мега якия салон.. Идеята ми е да ми дадете съвет колеги, има ли смисъл въобще да се оглеждам за тази кола? Моята се поддържа при Краси и нямам никакви болежки, но не спирам да я гледам тази, просто сърце не ми дава да спра... Моля ви, дайте ми адекватен съветБлагодаря много!
1. Като видиш, че цялото описание е - "всички възможни екстри за модела" и...
2. Цената е 10 000лв отгоре
3. Най-важното на кола 2ра ръка е историята - какво толкова и гледаш, ако не знаеш от къде идва, колко е пробега и какво се е случвало досега с нея - трявба VIN
4. Ако ще сменяш кола със същия модел, но фл е хубаво да е малко по-мощна иначе, друг интериор, адаптив драйв - иначе все едно си в същата кола.
5. Замисли се за стойност на тази Ф10 за 50к лв след 5 години. Тогава отива в клас, къде се чоплят семки и никой не дава пари за добър автомобил.... Както е Е60 в момента.
Да си купиш на практика същата кола на двойна цена над твоята е крайно глупаво. Колкото и фейслифти, М пакети и т.н да има, на практика е същата кола.
Ясно ми е какво те боли, казах ти го и по телефон, и новата да вземеш след половин година и тя ще ти омръзне и ще ти шарят очите... така се втъва сериозно и се губят доста пари за глупости.
С остатъка от парите до 50к можеш да направиш поне 100 по-умни неща от тая смяна, особено на 22.
Ясно ми е какво те боли, казах ти го и по телефон, и новата да вземеш след половин година и тя ще ти омръзне и ще ти шарят очите... така се втъва сериозно и се губят доста пари за глупости.
С остатъка от парите до 50к можеш да направиш поне 100 по-умни неща от тая смяна, особено на 22.
- santorini
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Range Rover
grkv написа:Да си купиш на практика същата кола на двойна цена над твоята е крайно глупаво. Колкото и фейслифти, М пакети и т.н да има, на практика е същата кола.
съгласен съм с написаното, ако ще е смяна и то на тази цена, поне гледай фейсовеа ф01. на 22 мога да си представя за какво ти трябва най-вече, и бъди сигурен че ще има ефект

За тоя ефект разликата между ф10 и ф01 е единствено в това, че хотела до който ще караш трябва да е по-далеч и по-скъп, другото е все тая.
Сигурно може и без хотел, ама ще ти е за последно.
Сигурно може и без хотел, ама ще ти е за последно.

- equipment
- младши ентусиаст
-
Eliyan написа:equipment написа:Дай да видим сега и твоята, за да направим сравнението
Нямам много снимки, но прикачвам тези. Не че не е моята кола и не се обръщам постоянно като я паркирам, много си я обичам.. Даже ще оставя рамата за сравнение -> WBAFW510X0C508668
Брейй, тя външно като моята
- Eliyan
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря на всички, момчета, последните дни и аз го обмислях и си казах, че няма смисъл, благодаря за мненията ви 
grkv, много си прав, всички имате право и няма смисъл. Супер сте момчета:)

grkv, много си прав, всички имате право и няма смисъл. Супер сте момчета:)
- equipment
- младши ентусиаст
-
kokignatov написа:Някой да е гледал тази на живо ? Отзиви ?
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... 4602770713
Колега, докато се чудиш, някой вече я е капарирал : )