Новата петица - F10 - снимки!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
73 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Spoika
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E71 4.0xd
- Мечтае да кара: M3 E92
Re: Новата петица - F10 - снимки!
според мен е супер колата и новия дизайн много ми допада. Най вече са се постарали със задницата! като карам зад новата седмица и настръхвам!
приликата с тройката е единтвено в диодните мигачи, бъбреците са мног по-различни, отдолу решетката където са халогените също няма нищо общо с тройката, а в профил предницата е в стила на новите модели (7, z4) с издадените вертикални бъбреци, които според мен стоят адски брутално и хищно. Стоповете са пак в стила на новите модели, трябва ми още време за да им свикна.. Бутоните за, които един колега се оплака всъщност са напълно необходими имайки предвид 10-ината нови екстри, които се предлагат, за разлика от мерца и аудито, където са наблъскани наистина без никакъв смисал просто ги сравнете и ще видите сами, че е така. В интериора прехода не е драстичен и всеки, карал е60 ще се адаптира съвсем лесно към новата петица.
ПС: От много време чакам премиерата на f10 и мога да кажа, че BMW напълно ми оправдаха високите очаквания, към всички скептици, като я видите на пътя ще бъдете приятно изненадани !!
ПС: От много време чакам премиерата на f10 и мога да кажа, че BMW напълно ми оправдаха високите очаквания, към всички скептици, като я видите на пътя ще бъдете приятно изненадани !!

Да си призная все още съм със смесени чувства към тази кола, както май се получава и с повечето нови модели. Но пак, малко по малко започвам да виждам... Доста по различна е от е60, вярно отпред бие на 7-ца, отзад на 3-ка. Фаровете ми напомнят една идея на новия Ягуар. Вече съм сигурен, че на живо ще е просто невероятна. А ако я сравнявам с Е класата или А6 или други тем подобни, просто все едно другите не са в този клас !!!
А незнам обърнахте ли внимание на двигателите!!!??? Просто този път всички други вобще не трябва да споменават, че правят двигатели или пък да ги сравняваме....

А незнам обърнахте ли внимание на двигателите!!!??? Просто този път всички други вобще не трябва да споменават, че правят двигатели или пък да ги сравняваме....

Предницата е убийствена - като зинала паст на акула.
Те тва вече е истинско БМВ
п.п. Оня бездарник крис бенгъл убаво го изгониха ма кога и да го застреляш се ше е късно
Те тва вече е истинско БМВ
п.п. Оня бездарник крис бенгъл убаво го изгониха ма кога и да го застреляш се ше е късно
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Нещо не се впечатлих особено... може би свикнах на крещящия дизайн на Бенгъл и сега ми се струва нищо кой знае какво
но предполагам когато я видя на живо ще си променя мнението 

- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
След малко по-задълбочен анализ открих ВГРАДЕНА ПОСТАВКА ЗА ЧАШИ!!! В конзолата до врътката!!! Вече няма да плащаме за дупките, дето ги има на всяка посредствена трошка!!! Зарибен съм!!! 

- steltphone
- кандидат ентусиаст
-
перфектно дори, ще си взема вече старата 5-ца M пакет и ще знам с чиста съвест че е 5 пъти по-красива и агресивна.
pironkov написа:Чиста 7-ца в умален вариант... !
Умален и много по-красив

- Voinika
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е60 печка, самъ сменя скоростъ
- Мечтае да кара: танк
- Детайли за колата: мноо бяга и все ми говори нещо!??!
Мноого яка, на живо ще е направо изпразваща
върнали са готиния акулски нос - като на 8ма серия (89 -99 не знам що я зарязаха )

върнали са готиния акулски нос - като на 8ма серия (89 -99 не знам що я зарязаха )
Voinika написа:Мноого яка, на живо ще е направо изпразваща![]()
Щот немаше кой да застреля крис бенгъл

- xerial
- старши ентусиаст
-
X5 E70 написа:Voinika написа:Мноого яка, на живо ще е направо изпразваща![]()
Щот немаше кой да застреля крис бенгъл
Мн от успехите и популярността на марката сега се дължат на Бенгъл колкото и да е оплюван. За сега като изключим дизайна на Z4 i X1 които на мен лично ми харесват най-много, гейчето Ван Хойдонк ли как беше не блести с кои знае какви идеи (дизайн)
п.п изключвам концепта

- Voinika
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е60 печка, самъ сменя скоростъ
- Мечтае да кара: танк
- Детайли за колата: мноо бяга и все ми говори нещо!??!
Да разбирам ли че тва ще е окончателната и официална версия на 5така?? или пак е поредният фотошоп с който вече
прекалиха журналистите
прекалиха журналистите

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
солджър, колата беше официално представена в Мюнхен миналия понеделник 23ти ноември!
нета е пълен с десетки официални снимки и клипове..
нета е пълен с десетки официални снимки и клипове..
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- xerial
- старши ентусиаст
-
В последният брой на Ауто Билд има доста добра статия за 5-цата и си промених мнението незнам дали е от фотографа
или самата кола, но е мн добра наистина премиум.

73 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5