Мнение за обява/конкретен автомобил

5-та серия (2010-2016), 5-та серия GT

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Re: Мнение за обява/конкретен автомобил

Мнение от ivanski_2 » 29 Юни 2025, 14:46

flober написа:Също може да погледнеш и тази, беше моя и също като бялото комби, което споделих по-горе е в топ състояние . И двете нямат удари ,и имат проследима история.

https://mobile.bg/11747491524635726

Да се обзаложим ли за удар 8) :D
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30

Мнение от flober » 29 Юни 2025, 15:25

ivanski_2 написа:
flober написа:Също може да погледнеш и тази, беше моя и също като бялото комби, което споделих по-горе е в топ състояние . И двете нямат удари ,и имат проследима история.

Да !?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 30 Юни 2025, 8:52

flober написа:
ivanski_2 написа:

Да !?

Добре, проверката по ВИН друго казва, айде казвай на по какво ще се обзалагаме :mhihi:
Нали знаеш че застрахователите си имат история, и тази история се пази ......
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от flober » 30 Юни 2025, 9:43

Защо си мислиш ,че като имаш заведена щета , задължително е имало удар? Не е коректно от твоя страна да правиш такива коментари за коли . А относно облога ,мога да почерпя и бе да има такъв!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 30 Юни 2025, 11:09

flober написа:Защо си мислиш ,че като имаш заведена щета , задължително е имало удар? Не е коректно от твоя страна да правиш такива коментари за коли . А относно облога ,мога да почерпя и бе да има такъв!

Да прав си, има заведена щета и си прав че може да е от камъчета или друго, но просто съм проверявал над 40 коли и 39 от тях си бяха с удари и това ме навежда на мисълта ....дори често собствениците не знаят, може и тук да е изключение, но дори да е така си е изключение ....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от flober » 30 Юни 2025, 11:16

Няма смисъл да спамим темата, просто предложих на колега две коли , за които съм сигурен, че нямат нищо скрито по тях и са в перфектно състояние! А относно застрахователите много хора(включително и аз ) се възползват от това да завеждат щета и така си подържат колите в отлично визуално състояние , и това не означава , че колата няма здраво място.
Поздрави!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 04 Юли 2025, 17:09

Маверик,

що не погледнеш и някое 535i ми само тези дизели ?
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 05 Юли 2025, 12:34

Имам бензин, искам дизеляк, не съм имал за повече от :mhihi: месец.
Top Gun Maverick написа:Ей тука също искам да са къде е нередното:
https://www.mobile.bg/obiava-1174455227 ... -d-fullmax
Лъха ми на много съмнение. Мислех, че е лесно да намеря някакво Ф10 с мотор, ама то пълно с коптори.

Тука така и не видях къде е нередното на живо, но утре щях да ходя да я гледам. Човекът ми прати клипове как работи колата и се оказва, че е с румънски номера. Снимки и бележка за части в Румъния как са сменени лагери, помпа, вериги, което още повече засили съмненията ми защото тая кола щеше да излезе безплатна като свали и от тая цена да речем до 16. Първо той излезе, че въобще не е частно лице, а търгаш защото като го питах дали ще има проблем с регистрацията с тия румънски номера, как щяло да има като я давал с фактура от фирма и за година и половина бил вкарал над 100 коли от Румнъния. Тоест частното лице край. А аз от търгаши не купувам. Пуснах там едни разклонения да разпитат, общо взето този човек не можело да му се вярва и на една дума защото бил готов да излъже и майка си с бележки и каквото се сетиш. Колата била през четвърти бартер, веднъж ходила от Русе в Търново, другите места ги забравих, но сега пак е там. На въпросът ми кога е вкарана той каза, че не знае. :shock: Работил и с някакъв друг, такъв бил принципа на тия момчета, така си лъжели, явно не работи сам.
Дефакто не знаем къде е уловката точно, но 99% има такава. На някой ако му се рискува, може да се пробва, че ще ми е интересно.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

Предишна

Назад към F07/F10/F11