Проблем след смяна на възглавница F07
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем след смяна на възглавница F07
Здравейте,
Имам следния проблем наложи ми се да сменя задна лява възглавница понеже беше в лошо състояние и изпускаше за около 1час мах 2часа. След като я смених забелязвам че и от другата страна спада, но там ако не я карам ден два тогава спада.
Възможно ли е и другата да си е заминала или при монтажа на тази която ми смениха нещо не е направен както трябва.
Закачих я на диагностика но нищо не излиза. Вдигнахме я пак на подемник пръскахме но от никъде балончета или признаци да изпуска.
Някой имал ли е подобен проблем.
Също така трябва ли като се сменя едната възглавница да се сменят от 2те страни.
Благодаря ви
Лек ден.
Имам следния проблем наложи ми се да сменя задна лява възглавница понеже беше в лошо състояние и изпускаше за около 1час мах 2часа. След като я смених забелязвам че и от другата страна спада, но там ако не я карам ден два тогава спада.
Възможно ли е и другата да си е заминала или при монтажа на тази която ми смениха нещо не е направен както трябва.
Закачих я на диагностика но нищо не излиза. Вдигнахме я пак на подемник пръскахме но от никъде балончета или признаци да изпуска.
Някой имал ли е подобен проблем.
Също така трябва ли като се сменя едната възглавница да се сменят от 2те страни.
Благодаря ви
Лек ден.
- SpasT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 в цвят “мантинела”
Re: Проблем след смяна на възглавница F07
Колега, спукана е и дясната. Често се образува малка пукнатинка някъде в сгъвката на възглавницата, която не се забелязва при оглед. Симптомите са , че понякога спада. И с течение на времето ще се влошава. Имал съм подобни случаи и дори на моята кола - периодично я намирах наклонена. През седмица а понякога за един ден.
Моите са рециклирани във Вабонти и от тогава минаха поне 6 години тежка експлоатация( често офроуд в условия на много прах под колата) нямам оплаквания.
Моите са рециклирани във Вабонти и от тогава минаха поне 6 години тежка експлоатация( често офроуд в условия на много прах под колата) нямам оплаквания.
Re: Проблем след смяна на възглавница F07
Така и беше смених и втората възглавница и всичко вече е наред.
Лек ден.
Лек ден.
3 мнения
• Страница 1 от 1