Проблем след смяна на възглавница F07

5-та серия (2010-2016), 5-та серия GT

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем след смяна на възглавница F07

Мнение от Blagoev88 » 12 Дек 2024, 8:18

Здравейте,

Имам следния проблем наложи ми се да сменя задна лява възглавница понеже беше в лошо състояние и изпускаше за около 1час мах 2часа. След като я смених забелязвам че и от другата страна спада, но там ако не я карам ден два тогава спада.
Възможно ли е и другата да си е заминала или при монтажа на тази която ми смениха нещо не е направен както трябва.
Закачих я на диагностика но нищо не излиза. Вдигнахме я пак на подемник пръскахме но от никъде балончета или признаци да изпуска.

Някой имал ли е подобен проблем.
Също така трябва ли като се сменя едната възглавница да се сменят от 2те страни.

Благодаря ви
Лек ден.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E61 в цвят “мантинела”

Re: Проблем след смяна на възглавница F07

Мнение от SpasT » 16 Дек 2024, 7:22

Колега, спукана е и дясната. Често се образува малка пукнатинка някъде в сгъвката на възглавницата, която не се забелязва при оглед. Симптомите са , че понякога спада. И с течение на времето ще се влошава. Имал съм подобни случаи и дори на моята кола - периодично я намирах наклонена. През седмица а понякога за един ден.
Моите са рециклирани във Вабонти и от тогава минаха поне 6 години тежка експлоатация( често офроуд в условия на много прах под колата) нямам оплаквания.

Потребител
Аватар

Re: Проблем след смяна на възглавница F07

Мнение от Blagoev88 » 27 Дек 2024, 12:02

Така и беше смених и втората възглавница и всичко вече е наред.

Лек ден.

Назад към F07/F10/F11