Разпознаване на знаци
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Re: Разпознаване на знаци
Дали и двете процедури не са правени при един и същ човек?Вуйчо написа:Същата теория (че е въртян километража) сподели и човекът, който оправи таблото. Но в случая, конкретната кола има сервизна история и не е въртяна.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koksan написа:Именно нещата около FSC визирах колега. Тук нещата зависят много от Системата, хардуера и екстрите на колата при поръчкта, та не може да се каже че не трябват емулатори и т.н. и всички коли да се сложат под общ знаменател, защото за някои хора може да излезе по-евтино да си вземат емулаторче.ко
Моята кола е със софт към 2017, със KAFAS 1 камера и си чете всичко. Не е необходимо да е с последния софт
Колега, а цялостен ъпдейт на софта или може да се ъпдейтнат само отделни модули като KAFAS, KOMBI, HU ?
Аз съм с F11 и KAFAS 1.
Благодаря!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Може да се ъпдейтват и един по един, само трябва да се съобрази зависимостта на модулите и да се правят на групи според нея...mtvmi8 написа:Koksan написа:Именно нещата около FSC визирах колега. Тук нещата зависят много от Системата, хардуера и екстрите на колата при поръчкта, та не може да се каже че не трябват емулатори и т.н. и всички коли да се сложат под общ знаменател, защото за някои хора може да излезе по-евтино да си вземат емулаторче.ко
Моята кола е със софт към 2017, със KAFAS 1 камера и си чете всичко. Не е необходимо да е с последния софт
Колега, а цялостен ъпдейт на софта или може да се ъпдейтнат само отделни модули като KAFAS, KOMBI, HU ?
Аз съм с F11 и KAFAS 1.
Благодаря!
Изпратено от моят Mi 9T с помощта на Tapatalk

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Да вдигна малко темата.
Колата е със KAFAS1 и софт от 2016-07, КАФАС го няма като модул за ъпдейт и в същото време няма COUNTRY_SLINPI_MODE опцията. Някаква идея? Активирах го за България със KAFAS 3030 IMPLICIT_SPEED_LIMITS_1 NAME_1 = 42,47 , защото преди ми казваше, че не е активно за страната, но пак ми ги изкарва само от навигацията. За Ф07 2009-та 9-ти месец говорим.
Колата е със KAFAS1 и софт от 2016-07, КАФАС го няма като модул за ъпдейт и в същото време няма COUNTRY_SLINPI_MODE опцията. Някаква идея? Активирах го за България със KAFAS 3030 IMPLICIT_SPEED_LIMITS_1 NAME_1 = 42,47 , защото преди ми казваше, че не е активно за страната, но пак ми ги изкарва само от навигацията. За Ф07 2009-та 9-ти месец говорим.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
spacepl написа:Да вдигна малко темата.
COUNTRY_SLINPI_MODE - това не е ли само за кафас2?
Здравейте, и аз съм с Kafas1. Смених на 42, 47 в NAME_1. Заработиха значит, но за малко. Има ли нещо друго ковто трябва да променя? С 2017-2 west версия съм на картата. Трябва ли да и направя update или може да четв само от камера?
Благодаря ви предварително!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
venchev написа:Здравейте, и аз съм с Kafas1. Смених на 42, 47 в NAME_1. Заработиха значит, но за малко. Има ли нещо друго ковто трябва да променя? С 2017-2 west версия съм на картата. Трябва ли да и направя update или може да четв само от камера?
Може и само от камерата, ама като не види знак няма да ти показва нищо.
По добре си ъпдейтни картата на навито.

- Dragomir94
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Детайли за колата: ///MPerformance
Може ли да споделите как се записват werte промените. Опитах но ги записва само отдолу,
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Take care of your car in the garage, and the car will take care of you on the road!!!