Андроид навигация за Bmw F10
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Андроид навигация за Bmw F10
Здравейте, интересува ме дали си заслужава закупуването на андроид навигация или MMI бокс и какви са предимствата и недостатъците на двата варианта? Насочил съм се към този сайт в който продават andream https://bimmernav.bg/ .
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: Андроид навигация за Bmw F10
И двете имат един огромен недостатък и това е че звука към колата влиза в хедюнита през AUX това съсипва удоволствието от всичко.
Както и това че примерно с ММИ докато ползваш АА или Карплей не можеш да слушаш радио едновременно.
Варианта остава слушане на музика от приложение за музика на телефона докато се ползва.
Както и това че примерно с ММИ докато ползваш АА или Карплей не можеш да слушаш радио едновременно.
Варианта остава слушане на музика от приложение за музика на телефона докато се ползва.

vld написа:И двете имат един огромен недостатък и това е че звука към колата влиза в хедюните през AUX това съсипва усоволствието от всичко.
Както и това че примерно с ММИ докато ползваш АА или Карплей неможеш да слушаш радио едновременно.
Благодаря!
За Android не знам , но MMI може да ползва блутута на колата ,а за радиото има достатъчно приложения.
4 мнения
• Страница 1 от 1