Проблем с 525D

5-та серия (2010-2016), 5-та серия GT

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: БМВ Ф10 525Д

Проблем с 525D

Мнение от nazaryan7 » 28 Окт 2014, 10:30

Здравейте колеги имам проблем с 525д колата е 2013 април месец в момента е на 25000 км карам я от една година и постоянно проблеми.4 месеца от както я имах почна да трака заведох я във бмв казаха ми че нищо и няма на колата продолжих да си карам с тракането след месец пак отидох и пак ме върнаха и сега последно отидох преди седмица вдигнах скандал и откриха че проблема е в полуоската и се разбрахме днеска сутринта да закарам колата на сервиз и днес сутринта паля за да закарам колата на сервиз и оп парктроника не работи и вече сериозно се замислям дали да не продам колата тя като е още нова и прави проблеми и дефекти от сега не искам да си представям след няколко години какво ще е.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31 320d Sport Line

Re: проблем с 525д

Мнение от TurboDieselComby » 29 Окт 2014, 12:14

По добре смени сервиза. За гаранционна кола им дай повече зор. Не си плащат от джоба, така че защо да не ти решат проблемите.

Потребител
Аватар

Мнение от nazaryan7 » 29 Окт 2014, 20:53

Забравих и да добавя буквите на праговете паднаха и не искаха да ми го сменят гаранцията не го покривала,ама накрая се разбрахме и ми викат от нас да мине че и сега ми излезе следния надпис Pedestrian protection system fault обадих им се обесниха ми че това е било система за пешеходци тоест колата спирала сама а пред мен нито пешеходец нито спря колата.Отначало бях много доволен ама вече се убедих че тази кола изобщо не си заслужава парите!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '16 550d

Мнение от Emooo » 02 Ное 2014, 13:34

Свържи се с БМВ България - те дават лицензите на сервизите и ще глобят тези, които те правят на маймуна ако си прав разбира се.
Tool - Fear Inoculum

Потребител
Аватар

Мнение от nazaryan7 » 07 Ное 2014, 10:01

честно казано изобщо не ми се занимава да им правя проблем или да ги глобяват на мен ми е важно колата да е читава дефект след дефект такова нещо аз не съм очаквал от бмв.Аз сериозно се замислям дали да не е продавам както е на една година мога да я продам 7-8000 лв повече от колко я взех.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '16 550d

Мнение от Emooo » 07 Ное 2014, 20:00

nazaryan7 написа:честно казано изобщо не ми се занимава да им правя проблем или да ги глобяват на мен ми е важно колата да е читава дефект след дефект такова нещо аз не съм очаквал от бмв.Аз сериозно се замислям дали да не е продавам както е на една година мога да я продам 7-8000 лв повече от колко я взех.

Аз ти казвам как да си решиш проблема. БМВ България ще ги задължи да отремонтират всичко както трябва. Това че колата има дефект не е твой проблем но скапаните сервизи прехвърлят проблема на тебе, защото разчитат да се вайкаш по форумите, а не да се обадиш на този който трябва. Няма да се учудя дори да не е проблема в сервиза ами в конкретен служител, който не му се работи. Отстоявай си правата. Казвам ти кой се грижи сервизите да си вършат работа. Сервизите са свикнали да си правят каквото искат, защото не си търсите правата.
Tool - Fear Inoculum

Потребител
Аватар
Кара: 525D
Мечтае да кара: За сега мечтата е изпълнена
Детайли за колата: 2012 г. 218 PS, Sedan

Мнение от mastersteen » 08 Ное 2014, 22:58

Странно, карам вече същата кола 1 година и сам много доволен. Поддръжката се състой само с слагане на хубав диесел в Германия и .

В БГ някои хора май си ги назначават още от едно време и не им се работи.

Назад към F07/F10/F11