Диагностика и кодиране на Х3 е83 2004г
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Диагностика и кодиране на Х3 е83 2004г
Здравейте, става въпрос за бмв Х3 3.0и 2004г. Искам да направя няколко неща по него, като дневни светлини, да се включват фарове при стартиране на двигателя и т.н.. Та въпроса ми е, защо не мога да се свържа с компютъра на колата, пробвах с 3 различни кабела, които знам че работят защото на друг модел съм се връзвал, някой от кабелите имаха и бутони за замостването на пиновете, какво ли не пробвах, но уви..Инсталирал съм bmw standart tools, със стар уиндолс( хп и 7), скороста на порта увеличавах, но не иска да се върже и това е, ако някой знае къде е проблема, бих се радвал да сподели. Благодаря предварително.
- n1k1to96
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e90 325d LCI - M57D30TÜ2
- Мечтае да кара: BMW ///M3 CSL e46
- Детайли за колата: Black Sapphire Metallic
OEM Style 270 (Summer setup)
OEM Style 277 ET20 (Winter setup)
Re: Диагностика и кодиране на Х3 е83 2004г
Същата дилема я имам в момента. Взехме X3 e83 2007г. М47 ръчка на баща ми и от няколко дни се опитвам да къстъмизирам изброените от теб неща. Аз разполагам обаче само с k+dcan кабел и otg конектор, имам Carly, Bimmercode, Bimmertools, но успявам да прочета само LSZ и GM5 модула и има съвсем малко опции за нагласяне, като лайт модула мога само да му спирам чековете... А колата си е с климатроник, xenon, автоматични чистачки, автоматични фарове, ел салон... Имам и BMW Scanner кабел, но нямам вече Windows лаптоп, та ще мисля следващите дни за варианти... Ще пиша ако съм успял да ги направя.
The Ultimate Driving Machine
- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
Да не са пренареждали ОБД буксата ти с цел превенция от закачане. Един приятел така беше и в един момент каза, че имал преходник и воала. Колата се закачи с диагностиката.
Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!
ceco_kd написа:Да не са пренареждали ОБД буксата ти с цел превенция от закачане. Един приятел така беше и в един момент каза, че имал преходник и воала. Колата се закачи с диагностиката.
Преходник от кръглата букса под капака ли ?
5 мнения
• Страница 1 от 1