Миризма на изгоряло от подгрев на волан X2 F39
Модератор: Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Миризма на изгоряло от подгрев на волан X2 F39
Здравейте,
Моя приятелка се оплака, че при по-продължително ползване на подгрева на волана се е появила миризма на изгоряло, опреличи го на разтопена пластмаса. Миризмата се усеща главно по самия волан и по ръцете, но не умирисва цялата кола. Като цяло минаха няколко дни откакто е инструкирана да не го пуска, но по волана все още се усеща миризма. Колата е при нея от около половин година, нямам идея дали предишния собственик го е ползвал редовно, съответно колебанието ми е дали още се разработва или има реален проблем. Ако някой се е сблъсквал с нещо подобно, ще се радвам да сподели.
Моя приятелка се оплака, че при по-продължително ползване на подгрева на волана се е появила миризма на изгоряло, опреличи го на разтопена пластмаса. Миризмата се усеща главно по самия волан и по ръцете, но не умирисва цялата кола. Като цяло минаха няколко дни откакто е инструкирана да не го пуска, но по волана все още се усеща миризма. Колата е при нея от около половин година, нямам идея дали предишния собственик го е ползвал редовно, съответно колебанието ми е дали още се разработва или има реален проблем. Ако някой се е сблъсквал с нещо подобно, ще се радвам да сподели.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Миризма на изгоряло от подгрев на волан X2 F39
Няма как да мирише от "разработване"... Има някакъв друг проблем, но така на "гадаене" няма да стане
Определено не е нормално това, което се случва. Няма да е лошо да направите справка в някой от официалните сервизи. Аз като цяло не съм чувал за подобен проблем при тия модели - F39/F48 и съответните 1-ва и 2-ра серия.

2 мнения
• Страница 1 от 1