Проблем със свързването с телефон
Модератор: Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- kubeto83
- Потребител
-
- Кара: X3(F25) 3.0D
Проблем със свързването с телефон
Здравейте, не успявам да свържа телефона с автомобила. Понеже си счупих телефона който беше свързан досега с колата се наложи да свързвам нов телефон и нещо не се получава. Блутутът работи на телефона. Успях да свържа успешно и с друг телефон и със телевизор. Успява да открие колата. При опит за сдвояване излиза парола за въвеждане но след няколко секунди се изключва и изписва не е успешно свързан. На дисплея на колата не ми дава възможност да въвеждам паролата от телефона. листата за въвеждане на нови телефони стои празна. мисля че колата не открива телефона. аз искам да свържа телефона с колата заради ODB2 четеца за сканиране на автомобила. Не ми е толкова за разговори. При опит да свържа директно телефона с четеца пак същия проблем. телефона открива четеца но програмата от телефона за анализ не може да се свърже. Някакви идеи за да успея да подкарам четеца отново?
- kubeto83
- Потребител
-
- Кара: X3(F25) 3.0D
Re: Проблем със свързването с телефон
Проблема е разрешен. Оказа се проблем от зад клавиатурното устройство
. След като писах на подръжката на софтуера се оказа че някак си съм свързал блутута на ОБД четеца със блутута на колата, а е трябвало с блутута на телефона.

2 мнения
• Страница 1 от 1