Адаптивно окачване
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- fcsportforall
- Потребител
-
Адаптивно окачване
Здравейте!
Капарирал съм новото BMW X3 2025 година.
Добавил съм и адаптивно окачване в конфигурацията( по съвет на търговеца), но нямам достатъчно ясното дали изобщо има смисъл от него, както и дали е много по-скъпа подръжката му в бъдеще. Все още имам време да го премахна , така че давайте мнения…
Моля, ако някой има опит с адаптивно окачване да сподели.
Предварително благодаря!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Капарирал съм новото BMW X3 2025 година.
Добавил съм и адаптивно окачване в конфигурацията( по съвет на търговеца), но нямам достатъчно ясното дали изобщо има смисъл от него, както и дали е много по-скъпа подръжката му в бъдеще. Все още имам време да го премахна , така че давайте мнения…
Моля, ако някой има опит с адаптивно окачване да сподели.
Предварително благодаря!
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Re: Адаптивно окачване
Моята бабичка (X5 F15 2014) е с адаптивно окачване. Ако имат някаква дори бегла прилика с G45 - никакви ядове. За 6 години съм сменил 2 долни носача и това е, нищо друго. Още съм с оригиналните амортисьори даже.
---
Въпрос с доста аспекти и трябва обстойно четене, за да се види какви типове окачвания се предлагат за модела и да се сравнят. Набързо отворих ordering guide, който ми попадна и видях, че това се води adaptive M suspension 2VF. Трябва да видиш дали върви с някакъв пакет или е отделна екста. Мисля си, че според това дали го има или няма, ще имаш разлика в различните драйвинг модове - комфорт, адаптив, еко, спорт. Можеш да погледнеш тук или други подобни теми:
https://x3.xbimmers.com/forums/showthread.php?t=1452419
https://x3.xbimmers.com/forums/showthread.php?t=1452419
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Ако нещата стоят както при досегашните модели - задължително го поръчвай.
Също така, адаптивните амортисьори са много по-здрави от нормалните и не правят проблеми.
Също така, адаптивните амортисьори са много по-здрави от нормалните и не правят проблеми.
I love the sound of V8 in the morning...
- fcsportforall
- Потребител
-
Много благодаря за мнението и съвета

5 мнения
• Страница 1 от 1