F26 X4
Модератор: Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
F26 X4
Здравейте!
Имам 2 въпроса за БМВ от F-серийте.
1. Някой знае ли защо на радията ми излизат само тези радия които завършват на нечетно число, примерно 88.9 и след това направо ми излиза 90.1 за търсене и запаметяване на радио, дори и на намерените пак ми излизат само нечетни станций, четните не ги намира?
2. Защо като съм се свързал с телефона към колата не ми излизат контактите от телефона в регистара на колата, дори когато ми се обаждат ми излиза само номера на таблото, а на самия телефон си ми изписва името?
И двата проблема са от скоро, преди ги нямаше, някой ако знае решение ще съм много благодарен да ми каже!
Благодаря предварително!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Имам 2 въпроса за БМВ от F-серийте.
1. Някой знае ли защо на радията ми излизат само тези радия които завършват на нечетно число, примерно 88.9 и след това направо ми излиза 90.1 за търсене и запаметяване на радио, дори и на намерените пак ми излизат само нечетни станций, четните не ги намира?
2. Защо като съм се свързал с телефона към колата не ми излизат контактите от телефона в регистара на колата, дори когато ми се обаждат ми излиза само номера на таблото, а на самия телефон си ми изписва името?
И двата проблема са от скоро, преди ги нямаше, някой ако знае решение ще съм много благодарен да ми каже!
Благодаря предварително!

Sent from my iPhone using Tapatalk
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: F26 X4
Първият проблем обикновено означва, че менюто е настроено за САЩ - или колата е от там и си ресетнал настройките или нещо е ровено. Второто също е въпрос на настройки да разрешиш на колата да ти чете контактите. При мен това става от телефона при първоначално свързване. Дай на колата да забрави този телефон, свържи ги наново и виж дали ще те пита. Ако не, пак порови в настройките.
Never mistake motion for action...
2 мнения
• Страница 1 от 1