Webasto печка - работи, но духа студено ???
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Webasto печка - работи, но духа студено ???
Здравейте колеги, наскоро разбрах как се пуска тази печка и естествено си я настроих половин час преди работа да се пусне и да ми стопли, но нещо не се получи както трябва... Печката се включва в купето си духа, но и след половин час духа студено.
Та въпроса ми е понеже в една тема четох, че имало летен и зимен режим дали е вярно и да съм на летния?
Само да спомена, че навън не беше много студено.. около -2 , -3 според мен не би трябвало да е проблем?
Благодаря предварително.
Та въпроса ми е понеже в една тема четох, че имало летен и зимен режим дали е вярно и да съм на летния?
Само да спомена, че навън не беше много студено.. около -2 , -3 според мен не би трябвало да е проблем?
Благодаря предварително.
Brutal
Motor
Works
Motor
Works
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: Webasto печка - работи, но духа студено ???
Имаш ли печка в менюто за да си я настроиш или имаш само вентилация?

Ivo_Borisov написа:Имаш ли печка в менюто за да си я настроиш или имаш само вентилация?
Здрасти, ами ето като на този клип е и моето меню за настройване. https://www.youtube.com/watch?v=Ud7Mt30r3Ps&t=1s
Поздрави
Brutal
Motor
Works
Motor
Works
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Така както колегата Ivo се опитва да ти обясни, вероятно си пускаш само "независима вентилация" а не печката.
Провай на място как се държи, когато натиснеш отметката за печката
Провай на място как се държи, когато натиснеш отметката за печката

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
nemezis74 написа:Ivo_Borisov написа:Имаш ли печка в менюто за да си я настроиш или имаш само вентилация?
Здрасти, ами ето като на този клип е и моето меню за настройване. https://www.youtube.com/watch?v=Ud7Mt30r3Ps&t=1s
Поздрави
Има две положения - auxventilation и auxheating. Имаш ли ги и двете в менюто? Ако да, значи проблема е някъде в печката. Ето и една тема в която е дискутирано всичко за печките : viewtopic.php?f=35&t=178951

Ivo_Borisov написа:nemezis74 написа:Ivo_Borisov написа:Имаш ли печка в менюто за да си я настроиш или имаш само вентилация?
Поздрави
Има две положения - auxventilation и auxheating. Имаш ли ги и двете в менюто? Ако да, значи проблема е някъде в печката. Ето и една тема в която е дискутирано всичко за печките : viewtopic.php?f=35&t=178951
Здравейте и благодаря за отговорите, ето как изглежда менюто когато ще пускам печката, явно или не е отключено или проблема е някъде другаде ...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Brutal
Motor
Works
Motor
Works
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Не е отключено, сега имаш само независима вентилация затова не тръгва с таймера 

- An4oOo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 e53 3.0d 218ps
- Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
- Детайли за колата: Зла печка :D
Да не пускам нова тема...
Моята печка е отключена и работи. Днес я пуснах замалко в гаража. Забелязах, че е доста шумна, пуши си отдоло и ми направи впечатление едно "цъкане" чуващо се изпод колата. Сякаш е някакво реле.. Ама се чуваше доста силно и ясно и като си вътре и извън колата.
Колеги ще споделите ли мнение как се държат ваще печки?
Моята печка е отключена и работи. Днес я пуснах замалко в гаража. Забелязах, че е доста шумна, пуши си отдоло и ми направи впечатление едно "цъкане" чуващо се изпод колата. Сякаш е някакво реле.. Ама се чуваше доста силно и ясно и като си вътре и извън колата.

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
Цъкането е от дозиращата помпа, нормално е да е шумна печката.

Atsalov написа:Не е отключено, сега имаш само независима вентилация затова не тръгва с таймера
Колега със bmw scanner 1.4.0 ще се отключи ли или да търся друг вариант?
Поздрави.
Brutal
Motor
Works
Motor
Works
10 мнения
• Страница 1 от 1